top of page
Rosavilla_A4_netti.jpg

Alue ja tilat

Rosavillan yli 100-vuotias historia on muokannut aluetta ja rakennuksia. Myös sen eri omistajat ja tilanhoitajat ovat jättäneet oman jälkensä. Olemme uudistaneet ja remontoineet rakennuksia samalla kunnioittaen niiden historiaa.

 

Piha- ja viheralueet ovat saaneet myös uusia käyttötarkoituksia. Rakennuksemme on nimetty ruusulajikkeiden mukaan. Alla näet kuvaukset rakennuksista. 

Meille mahtuu yöpymään 21 henkilöä jaettuihin huoneisiin tai 11 henkilöä jos jokainen haluaa oman huoneen.

Rakennukset

 • Vanha autotalli Rosa

Rakennus sijaitsee tilan aivan vasemmassa päädyssä. Tila on toiminut aiemmin autotallina, mutta remontin yhteydessä sai isot lasi-ikkunat ja -ovet sekä uuden lattian. Kattoa ja seiniä koristavat valkoiset kankaat, muuten alkuperäinen raakalauta on näkyvissä. Tilan vieressä on uusi ulkowc, joka on sisustettu tyylikkäästi. Tila toimii hyvin kokoustilana, joogassa ja muussa toiminnassa ollen täysin omassa rauhassa syreenien katveessa.

image00008.jpeg
rosavillakukkatila-4.jpg
 • Juhlateltat ja -varjot

Valkoisia juhlatelttoja ja varjoja voi sijoitella alueella mielensä mukaan esimerkiksi säävarauksella puutarhajuhliin tai ulkovihkimiseen. Varjoja on 3 kpl ja telttoja 2 kpl.

Juhlateltta.jpg
Rosavillapihapiiri.jpg
 • Aitta Annabel

Annabel on aitoistamme suurin. Ikkunat ovat kukkapellolle päin ja ne ovat avattavat. Vuoteen saa joko yhdeksi isoksi parivuoteeksi tai sijoitettua erilleen toisistaan. Kaikille sängyille on omat hyönteisverkot. Annabelissa on myös lipasto ja naulakoita, joihin voit purkaa tavarasi.

image00019.jpeg
Rosavillamajoitus-47_edited.jpg
 • Aitta Belinda

Belinda on Annabelin viereinen huone ja on kooltaan hieman pienempi. Myös tässä huoneessa ikkuna on avattava ja näkymä on kukkaviljelmille. Sängyn saa erotettua tai yhdistettyä. Belindasta löytyy myös lipasto ja naulakoita tavaroiden säilytykseen.

Rosavillamajoitus-42.jpg
Rosavillamajoitus-41.jpg
 • Aitta Celsiana

Celsiana on Annabelin ja Belindan kanssa samassa rakennuksessa, mutta kulku huoneeseen on toiselta puolelta. Huone on tehty vanhaan puuliiteriin ja siksi huoneessa on uusittu lattia ja puhkaistu ikkuna, josta näkymä järvelle. Kun ovet jättää auki, näkymä avautuu kukkaviljelmille.

image00005.jpeg
Screenshot_20220920-133524.jpg
 • Aitta Daisy Hill

Daisy Hill on rakennettu vanhaan leikkimökkiin. Huone on pieni, mutta tunnelmallinen yhdenhengen sängyllä. Huoneesta löytyy hyllykkö ja naulakoita, joille voit ripustaa tavaroitasi. Ulkopuolella on oma terassi.

Rosavillamajoitus-3.jpg
Screenshot_20220920-135404.jpg
 • Glorianan Eirene

Eirene on yhdenhengen huone Glorianassa. Sisäänkäynti on rakennuksen pienemmästä ovesta ja se jaetaan toisen huoneen kanssa. Sisäänkäynnissä on naulakko ja istuma-alue. Omasta ovesta on ensin kulku välitilaan ja siitä vasta huoneeseen. Täällä saa olla aivan omassa rauhassa. Huone on tehty vanhan saunan tilalle.

Rosavillamajoitus-37.jpg
Rosavillamajoitus-36.jpg
 • Glorianan Felicia

Felicia löytyy saman pääoven takaa kuin Eirene. Myös tällä huoneella on sama aula käytössä ja oman oven takaa löytyy itse huone. Tämä soveltuu kahdelle hengellä ja sängyt saa joko yhteen tai erikseen. Tässä huoneessa erikoisuutena takka, joka on kuitenkin nyt poissa käytöstä.

Rosavillamajoitus-30.jpg
Rosavillamajoitus-33.jpg
 • Glorianan Henry Matisse

Henry Matisse sijaitsee Glorianan aulan yhteydessä oman oven takana. Huoneesta löytyy lipasto, istumaryhmä, pöytiä ja iso parivuode, joka voidaan sijoittaa myös erillisiksi sängyiksi.

Rosavillamajoitus-14.jpg
Rosavillamajoitus-18.jpg
 • Glorianan Ingrid Bergman

Ingrid Bergman huoneeseen on myös kulku Glorianan aulan kautta. Ennen varsinaista huonetta on "narikka", johon mahtuu paljon vaatteita roikkumaan. Huoneesta löytyy kirjoituspöytä ja apupöytä yöpöytien lisäksi.

Rosavillamajoitus-26.jpg
Rosavillamajoitus-28.jpg
 • Iso juhlatila Gloriana

Koko Rosavillan sydän on iso juhlatilamme, Gloriana. Rakennus on vanha kolmekerroksinen kivinavetta, jossa iso huonekorkeus ja alkuperäiset puulattiat. Alakertaa olemme jo ehtineet remontoimaan ja aula toimii nyt isompana kurssipaikkana ja oleskelualueena. Aulan päädystä löytyy baarinurkkausta ja kaksi vessaa (toinen unisex), joissa erottelevat pöntöt. Vessat vaihtuvat vedellä toimiviin talven 2023 aikana. Sisempänä alakerrassa on tilaa mm sointukylvyille, joogalle ja kokousryhmille. Yläkertaa remontoimme hiljakseen ja ilmoitamme myöhemmin sen valmistumisesta, mahdollisesti jo kesälle 2023.

Rosavillamajoitus-13.jpg
Rosavillamajoitus-12.jpg
IMG-20220716-WA0011.jpg
IMG-20220716-WA0016.jpg
Rosavillamajoitus-20.jpg
image00001.jpeg
 • Saunarakennus

Saunarakennus koostuu tuvasta, jossa ruokapöytä 10 henkilölle, keittiö, takka, sohvaryhmä ja eteiskalusteet. Tupa on kooltaa 25 m². Tilasta löytyy iso jääkaappi ja astianpesukone sekä kahden keittolevyn hella. Saunarakennuksen sohva on levitettävä vuode kahdelle henkilölle.  

Terassilta on kulku pukuhuoneeseen, suihkutilaan ja saunaan. Suihkutiloissa on kaksi suihkua ja vesiwc. Puulämmiteinen sauna on maatattu mustaksi. Lauteille mahtuu noin 7 henkilöä kerrallaan. 

Terassilla on rento sohvaryhmä ja näkymä järvelle. Vieressä on kesäkeittiö, pitkä ulkoruokapöytä noin 17 henkilölle ja sitä suojaava pergola. Saunalta laskeudutaan loivia portaita pitkin rantaan, jossa nuotiopaikka ja laituri. Saunarakennuksen takana on myös siisti ulkowc.

rosavillasaunatupa.jpg
rosavillasaunatupa-2.jpg
rosavillakesäkeittiö-4.jpg
IMG-20220910-WA0093.jpg
 • Savusauna

Savusaunassa on hämyinen tunnelma ja upeat löylyt. Saunan yhteydessä on pukuhuone. Savusaunalta ei ole omaa laituria, mutta saunat sijaitsevat lähekkäin ja pulahtamaan pääsee rantasaunan laiturilta.

IMG_20221012_184120.jpg
IMG_20221012_183945.jpg
 • Glamping-teltat

Rannassa on kaksi glamping telttaa, joissa molemmissa kaksi nukkumapaikkaa. Sängyt on mahdollista sijoittaa yhteen tai erikseen. Oviaukolta on suora näkymä järvelle ja pulahtamaan pääsee nopeasti laiturilta. Teltat sijaitsevat saunarakennuksen lähettyvillä, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Teltoilta pääsee nopeasti käyttämään ulkowc:tä tai saunan vesivessaa, sillä kulku sinne on erikseen tuvasta.

IMG_20221012_183832.jpg
IMG_20221012_183857.jpg
 • Joogalava

Mäntymetsän keskellä sijaitsee upea 100 m² puinen lava. Lava on rinteessä, jonka alapuolella näkyy järvi. Joogalavan lähettyvillä on isompi parkkipaikkamme. Lava on toiminut paikkana myös vihkimiselle, sointukylvyille ja lavatansseille.

AnitajaJoonas-4 (1).jpg
joogalava.jpg
 • Tammipuisto

50-vuotias tammipuisto toimi aiemmin ratsastusrinkinä. Nyt se on täynnä symmetrisesti istutettuja tammia niemen kärjessä. Alavat nurmikkokentät ympäröivät tammipuistoa.

Näyttökuva 2022-10-23 kello 17.43.22.png
DSC00438.jpg
 • Pisaralampi

Pisaranmuotoinen pieni lampi sijaitsee tammipuiston vieressä. Lammen toisella puolella on kivipaaseja, joilla voi istua ja nauttia maisemasta. 

Näyttökuva 2022-10-23 kello 17.46.13.png
pisaralampi-2_edited.jpg
 • Kukkaviljelmät

Heti porteista saapuessa edessä siintää upeat avomaan leikkokukkaviljelmämme. Kasvatamme pellolla erilaisia leikkokukkia, jotka kukkivat eri aikaa kesällä. Koristelemme rakennukset aina ennen vieraiden tuloa upeilla kukkakimpuilla ja leikkokukka-asetelmilla.

valokuvaaja-heli-savolainen-uusi-15.jpg
AnitajaJoonas2-8.jpg

Kerro tarpeesi ja pyydä tarjousta!

Kiitos viestistäsi, palaamme sinulle pian!
bottom of page