Rosavilla_A4_netti.jpg

Alue ja tilat

Rosavillan yli 100-vuotias historia on muokannut aluetta ja rakennuksia. Myös sen eri omistajat ja tilanhoitajat ovat jättäneet oman jälkensä. Olemme uudistaneet ja remontoineet rakennuksia samalla kunnioittaen niiden historiaa. Piha- ja viheralueet ovat saaneet myös uusia käyttötarkoituksia. Rakennuksemme on nimetty ruusulajikkeiden mukaan. Alla näet kuvaukset rakennuksista.

Rakennukset

 • Pienempi juhlarakennus / kurssitila Rosa

Rakennus sijaitsee päärakennuksen vieressä. Tila on toiminut aiemmin autotallina, mutta remontin yhteydessä sai isot lasi-ikkunat ja -ovet sekä uuden lattian. Kattoa ja seiniä koristavat valkoiset kankaat, muuten alkuperäinen raakalauta on näkyvissä. Tilassa on kauniita täyspuisia pöytiä ja tuoleja, joita voi sijoittaa erimuotoihin henkilömäärän mukaan. Tila voidaan myös tyhjentää, jolloin tilaa jää esimerkiksi joogamatoille. Tilan vieressä on uusi ulkowc, joka on sisustettu tyylikkäästi.

 • Juhlateltat ja -varjot

Kurssitila Rosan yhteydessä on yksi iso, suorakulmainen, valkoinen juhlateltta. Toinen valkoinen teltta on kasattavissa erikseen. Teltat voi sijoittaa yhteen tai erikseen ja niiden alle mahtuu yhteensä 40 - 50 henkilöä pöytien sijoittelusta riippuen. Lisäksi käytössä on beige aputeltta, joka toimii kesällä hyvin esimerkiksi juhlabuffetin sijoituspaikkana. Pihapiirissä on myös kolme valkoista aurinkovarjoa ja niille metalliset puutarhapöydät sekä tuolit.

 • Aitta Annabel

Annabel on aitoistamme suurin. Ikkunat ovat kukkapellolle päin ja ne ovat avattavat. Vuoteen saa joko yhdeksi isoksi parivuoteeksi tai sijoitettua erilleen toisistaan. Kaikille sängyille on omat hyönteisverkot. Annabelissa on myös lipasto ja naulakoita, joihin voit purkaa tavarasi.

 • Aitta Belinda

Belinda on Annabelin viereinen huone ja on kooltaan hieman pienempi. Myös tässä huoneessa ikkuna on avattava ja näkymä on kukkaviljelmille. Sängyn saa erotettua tai yhdistettyä. Belindasta löytyy myös lipasto ja naulakoita tavaroiden säilytykseen.

 • Aitta Daisy Hill

Celisiana on pieni, mutta tunnelmallinen yhdenhengen huone, joka on erikseen muista. Huoneesta löytyy hyllykkö ja naulakoita, joille voit ripustaa tavaroitasi. Ulkopuolella on oma terassi.

 • Saunarakennus

Saunarakennus koostuu tuvasta, jossa ruokapöytä 10 henkilölle, keittiö, takka, sohvaryhmä ja eteiskalusteet. Tupa on kooltaa 25 m². Tilasta löytyy iso jääkaappi ja astianpesukone sekä kahden keittolevyn hella. Saunarakennuksen sohva on levitettävä vuode kahdelle henkilölle.  

Terassilta on kulku pukuhuoneeseen, suihkutilaan ja saunaan. Suihkutiloissa on kaksi suihkua ja vesiwc. Puulämmiteinen sauna on maatattu mustaksi. Lauteille mahtuu noin 7 henkilöä kerrallaan. 

Terassilla on rento sohvaryhmä ja näkymä järvelle. Vieressä on kesäkeittiö, pitkä ulkoruokapöytä noin 17 henkilölle ja sitä suojaava pergola. Saunalta laskeudutaan loivia portaita pitkin rantaan, jossa nuotiopaikka ja laituri. Saunarakennuksen takana on myös siisti ulkowc.

 • Savusauna

Savusaunassa on hämyinen tunnelma ja upeat löylyt. Saunan yhteydessä on pukuhuone. Savusaunalta ei ole omaa laituria, mutta saunat sijaitsevat lähekkäin ja pulahtamaan pääsee rantasaunan laiturilta.

 • Glamping-teltat

Rannassa on kaksi glamping telttaa, joissa molemmissa kaksi nukkumapaikkaa. Sängyt on mahdollista sijoittaa yhteen tai erikseen. Oviaukolta on suora näkymä järvelle ja pulahtamaan pääsee nopeasti laiturilta. Teltat sijaitsevat saunarakennuksen lähettyvillä, mutta kuitenkin omassa rauhassa. Teltoilta pääsee nopeasti käyttämään ulkowc:tä tai saunan vesivessaa, sillä kulku sinne on erikseen tuvasta.

 • Iso juhlatila Gloriana

Koko Rosavillan sydän on iso juhlatilamme, Gloriana. Rakennus on vanha kolmekerroksinen kivinavetta, jossa iso huonekorkeus ja alkuperäiset puulattiat. Alakertaa olemme jo ehtineet remontoimaan ja aula toimii nyt isompana kurssipaikkana. Sisempänä on tilaa mm sointukylvyille. Yläkertaa remontoimme hiljakseen ja se mahdollisesti valmistuu kesän 2024 aikana.

 • Joogalava

Mäntymetsän keskellä sijaitsee upea 100 m² puinen lava. Lava on rinteessä, jonka alapuolella näkyy järvi. Joogalavan lähettyvillä on isompi parkkipaikkamme. Lava on toiminut paikkana myös vihkimiselle, sointukylvyille ja lavatansseille.

 • Tammipuisto

50-vuotias tammipuisto toimi aiemmin ratsastusrinkinä. Nyt se on täynnä symmetrisesti istutettuja tammia niemen kärjessä. Alavat nurmikkokentät ympäröivät tammipuistoa. Alue on kaunis esimerkiksi vihkintää varten, 

 • Pisaralampi

Pisaranmuotoinen pieni lampi sijaitsee tammipuiston vieressä. Lammen toisella puolella on kivipaaseja, joilla voi istua ja nauttia maisemasta. 

 • Kukkaviljelmät

Heti porteista saapuessa edessä siintää upeat avomaan leikkokukkaviljelmämme. Kasvatamme pellolla erilaisia leikkokukkia, jotka kukkivat eri aikaa kesällä. Koristelemme rakennukset aina ennen vieraiden tuloa upeilla kukkakimpuilla ja leikkokukka-asetelmilla.

Kiitos viestistäsi, palaamme sinulle pian!

Kerro tarpeesi ja pyydä tarjousta!