top of page

ke 13. heinäk.

|

Rosavilla

Heinäkuun täysikuu Rosavillalla

Heinäkuun täysikuu ja ihana myöhäinen kesäilta Rosavillan taianomaisilla tiluksilla. Sointukylpy toteutetaan Rosavillan suurella puisella joogalavalla mäntymetsän katveessa.

Heinäkuun täysikuu Rosavillalla
Heinäkuun täysikuu Rosavillalla

Paikka & aika

13. heinäk. 2022 klo 21.00 – 22.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tämä heinäkuinen täysikuu osuu kauriin merkin alle. Vanhat kansat uskoivat kuun ja eläinradan merkkien voimavaikutuksiin. Kaurispäivien elementti on maa ja mikä onkaan parempi paikka juurruttaa itseämme läsnäolevaksi kuin luonto. 

Meillä on siis erityinen mahdollisuus hoitaa, rauhoittaa ja tasapainoittaa kehomme vesiä sekä hermostoa Rosavillan ihanilla tiluksilla. Runsaita vesiä pitkin maljojen ääniaallot sekä myötävärähtelyt kulkevat parhaiten. Täysikuun aika onkin erityinen hetki antaa äänien värähtelyjen kulkea kehomme vesiä pitkin, sillä täysi- ja uusikuun aikaan vedet ovat korkeimmillaan.  

Rosavillan sointukylvyt toteutetaan taianomaisilla tiluksilla, jossa luonto ja rauha tulevat lähelle. Kun pidät kaikki aistisi auki, on tiluksissa nähtävää, kuultavaa, kosketettavaa, haistettavaa ja maistettavaa. Huomaat miten historian humina ja aikakaudet sekoittuvat toisiinsa Rosavillassa.

 🌕 Ulkona olevaan sointukylpyyn on hyvä pukeutua sään mukaisesti lämpimiin ulkovaatteisiin, mahdollisesti pipoon ja hanskoihin.  

🌕 Suosittelemme ottamaan mukaan oman makuualusta, tyynyn päänalle, makuupussin tai lämpimän viltin päällesi sekä lämmintä teetä termariin. Kesäkuussa Suomen luonnossa ovat jo hyönteiset heränneet kesäkauteen, joten ota tämä huomioon varusteluissasi.  

🌕 Sointukylpy säävarauksella, mahdollinen peruutusilmoitus sateen vuoksi tehdään tähän facebook tapahtumaan, jolloin maksu palautetaan takaisin.  

🌕 Sointukylpyjen ollessa niin suosittuja, rajaamme tapahtumapaikat 30 osallistujaan.

Hinta 17€. Ilmoittautuminen Sinuksi kautta: https://www.sinuksi.fi/service-page/hein%C3%A4kuun-t%C3%A4ysikuu-rosavillalla?category=0fc8bc54-eeb7-449a-ad22-b0fa0211f247&referral=service_list_widget

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page