top of page

la 06. marrask.

|

Rosavilla

6.11 Pyhäinpäivän sointukylpy 21-22

6.11 Pyhäinpäivän sointukylpy 21-22
6.11 Pyhäinpäivän sointukylpy 21-22

Paikka & aika

06. marrask. 2021 klo 21.00 – 22.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Pyhäinpäivä - on uskomuksia, joissa kerrotaan porttien olevan auki pyhäinpäivän aikaan meidän maailman sekä henkimaailman välillä. Historiassa surua on pidetty epäkunnioittavana kuolleille, joten surun sijaan on valittu kunnioittavasti juhlia kuolleiden henkiä. Pyhäinpäivinä toivottiin henkien vierailuja ja tehtiin erilaisia rituaaleja.  

Rosavillan tiluksien taika yhdistää jotakin ennen näkemätöntä. Luonto on lähellä, ilmassa on rauhoittavaa hiljaisuutta ja historia sekoittuu tähän päivään. Pyhäinpäivän kunniaksi järjestämme myöhäisillan sointukylpyjä lauantaina 6.11.  

Tämän sointukylvyn alkuun hieromme apuvälineitä käyttäen selän puolta auki ennenkuin asetumme syvärentoutukseen. Näin takaamme mukavan hetken selinmakuuasennossa loppu sointukylvyn ajalle.  

Tilassa on kevyt patterilämmitys. Varaa kuitenkin edelleen mukaasi lämpöiset ja mukavat vaatteet, sinun lempi tyynysi sekä mahdollisesti mukava ja lämmin peitto/viltti/makuupussi itsellesi. Oma alusta on hyvä olla, sillä lattiasta hohkaa kauden viileys.  Paikanpäällä vilttejä, silmätyynyjä, kuumaa juotavaa ja Rosavillan tilusten taikaa <3  Olet lämpimästi tervetullut!

Hinta 15€. Mikäli sairastut tai estyt pääsemästä paikalle, voit antaa varauksesi eteenpäin haluamallasi tavalla. Maksua ei palauteta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page