top of page

Saunat

turvesauna.jpg

Sauna - tuo paikka puhdistumiselle, rauhoittumiselle, hiljentymiselle. Meiltä löytyy kaksi saunaa, jotka molemmat ovat puulämmitteisiä. Toinen on hirsisauna, josta saa mitä parhaimmat, täydellisen kosteat ja lämpimät löylyt. Toinen hirsimökeistä on puolestaan savusauna, jonka hämärässä tunnelmassa saat uskomattoman hyvät ja savun tuoksuiset löylyt! Saunan kruunaa tietysti pulahtaminen järveen.

Tutustu myös saunahoitoihimme, kuten turvesaunaan.

Saunoista

Rantasauna

Rantasauna koostuu kahdesta puolesta: 1. tupa 2. peseytymistilat ja sauna. Molemmille puolille on oma sisäänkäynti. Saunan pihassa on isot kukkaistutukset ja niiden keskellä ulkokylpyamme. Toisella puolella pihaa löytyy iso ruokapöytä, grilli ja kesäkeittiö. Sauna lämpiää noin 20 minuutissa.

Rantasaunan varustus:

- liesi, jääkaappi, astianpesukone, astiat noin 20 hlö

- ruokapöytä noin 10 hlö sisällä, 17 ulkona

- levitettävä vuodesohva (2hlö)

- eteisen kaapistot 

- pukuhuone, 2 suihkua, vesiwc

- saunaan mahtuu lauteille noin 7 hlö kerrallaan

- remontoitu ulkowc ja puuliiteri löytyy saunan takaa

Järvi

Karhulanjärvi on pienempi puoli, joka yhistyy Koskelansillan kautta haukkajärveen. Sillan ali pääsee myös pienellä veneellä. Karhulanjärvi on yleensä ollut rauhallinen ja siinä ei ole esiintynyt sinilevää kesäisin. Laiturimme päässä vettä on napaan asti, josta vesi syvenee pian. Pohja on hiekkaa.

Muuta

Rannastamme pääsee hyvin lähtemään esimerkiksi melomaan tai harrastamaan SUP-lautailua. 

Savusauna

Savusauna koostuu kahdesta puolesta: 1. kammari 2. sauna. Saunalla ei ole sähköä tai juoksevaa vettä. Laiturille on matkaa muutama kymmen metri. Savusaunan lämmittäminen kestää noin 5-7 tuntia.

Saunahoidot

Olemme erikoistuneet villiyrttihoitojen yhteydessä turvehoitoihin, joihin meillä on sertifioitu koulutus. Suosittu hoito ryhmälle on ollut turvesauna. Päivänsankarille on voitu varata lisäksi kukkakylpy meidän rantasaunan pihalta löytyvästä ulkoammeesta.

Saunojen vuokraaminen

Sauna/saunat on vuokrattavissa omaan käyttöön niinä aikoina, kun tilalla ei ole muita asiakasryhmiä. Savusaunan vuokraajille käytössä on rantasaunan suihkut.

Vuokra max 15 henkilölle:

-Rantasaunan vuokra 300€ / 2h sisältäen kesäkeittiön ja tupakeittiön käytön astioineen.

- Rantasaunan vuokra 250€ / 2h sisältäen pelkän saunan,

- Savusaunan vuokra 500€ / 2h

- Savusauna ja rantasauna lämmitettynä 700€ / 2,5h

- Saunojen vuokra koko illaksi (Molemmat saunat lämmitettynä ja tilat ruokailuun) 900€/ 5h 

Hinnat sisältävät alv.

bottom of page