top of page

su 25. syysk.

|

Kouvola

Elinvoimaa ja hemmoittelua luonnosta

Suomen luonto on täynnä upeita villiyrttejä, joilla jo vanha kansa hoivasi, paransi, kaunisti ja huolti itseään. Monella kasvilla uskotaan olevan myös mystisiä voimia. Tule oppimaan sisäistä ja ulkoista terveyttä tukevista kasveista ja käyttämään niitä jatkossa itse!

Elinvoimaa ja hemmoittelua luonnosta
Elinvoimaa ja hemmoittelua luonnosta

Paikka & aika

25. syysk. 2022 klo 16.00 – 18.00

Kouvola, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Syksy alkaa syyskuun 22 päivän tienoilla, jolloin on syyspäiväntasauksen aika. Tällöin yön pituus on sama kuin päivän pituus. Syksyllä käännytään sisäänpäin niin itsessä, kuin myös töiden, projektien ja perheiden suhteen. Alkaa rauhoittuminen talven lepoon. Syksy on myös tunteiden aikaa ja syksyn elementti on kiinalaisen lääketieteen mukaan metalli. Itkeminen tai vaikerointi liitetään metallin ääneen ja syksyllä kehoitetaankin päästämään näitä tunteita ulos kehosta. Keuhkot ja paksusuoli ovat syksyn elimet.

Kurssilla rentoudumme lämpimillä, kehoa puhdistavilla villiyrtti- ja kukkajalkakylvyillä. Kylvyissä käytämme suolaa, öljyjä sekä kasveja kuivattuna ja tuoreena. Kylvyn jälkeen jalat kosteutetaan kukkavoiteilla.

Pidämme kylpyjen yhteydessä teeseremonian, jossa maistelemme erilaisia teesekoituksia, joilla on erityisesti keuhkoja ja paksusuolta tukevia vaikutuksia. Saat oppia siitä, miten tunnistat kasvin, miten sitä voi hyödyntää ruuanlaitossa, kauneudenhoidossa, onko sillä jotain mystisiä voimia vanhan kansan mukaan tai muissa kulttuureissa ja kuinka keräät ja säilöt sitä myös talvella käytettäväksi. 

Kurssi kestää kaksi tuntia, johon sisältyy jalkakylvyt, tarjoilut, rentoa olemista ja keskustelua / kysymysten läpikäyntiä. Jokainen osallistuja saa mukaansa goodiebagin, johon sisältyy kirjallinen selostus käytetyistä kasveista, syksyn villiyrttireseptejä, ohjeita jalka- ja vartalokylpyyn, sekä pieni tuoteyllätys.

-

Kurssin vetää sertifioitu hortaohjaaja. Kurssimaksu sisältää alv 24%, kurssin hinta on 28€, kesto 2h. Minimi osallistujamäärä 8 hlö.

Huom. mikäli olet raskaana, olet allerginen tai sinulla on tiettyjä terveyshaasteita, kaikkia kasveja et voi maistella. Kuuntele ohjaajaa ja varmista jokaisen kohdalla onko se sinulle sopiva.

.

Liput

  • Kurssimaksu

    28,00 €
    Verot: ALV on mukana
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page