top of page

la 27. elok.

|

Rosavilla

Elokuun uusikuu Rosavillalla

Uusikuu ja ihana elokuinen ilta Rosavillan taianomaisilla tiluksilla. Sointukylpy toteutetaan Rosavillan suurella puisella joogalavalla mäntymetsän katveessa.

Elokuun uusikuu Rosavillalla
Elokuun uusikuu Rosavillalla

Paikka & aika

27. elok. 2022 klo 20.30 – 21.30

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tämä elokuun uusikuu osuu Suomen luonnon päivälle. Suomen luonnon päivää juhlitaan joka vuosi elokuun viimeisenä lauantaina. Luonto on aina tuottanut ihmisille terveyttä ja tutkitusti luonto elvyttää sekä auttaa palautumaan stressistä. 

Keskittymiskyky paranee ja syke sekä verenpaine madaltuvat. Rosavillan sointukylpyjen suurin elämyksen tuottaja on ympärillä oleva luonto. Sointukylvyt toteutetaan näillä taianomaisilla tiluksilla, jossa luonto ja rauha tulevat lähelle. Kun pidät kaikki aistisi auki, on tiluksissa nähtävää, kuultavaa, kosketettavaa, haistettavaa ja maistettavaa. 

Huomaat miten historian humina ja aikakaudet sekoittuvat toisiinsa Rosavillassa.  Suuntaa siis oleskelemaan ulkona ja liputa Suomen luonnolle. Kutsu kaverisi mukaan tai ota hetki aikaa itsellesi. Voit jakaa luontojuhlasi tunnelmat somessa #suomenluonnonpäivä #liputanluonnolle  Tervetuloa nauttimaan ihanasti elokuun myöhäisillasta ja Suomen luonnosta kanssamme!

 🌕 Ulkona olevaan sointukylpyyn on hyvä pukeutua sään mukaisesti lämpimiin ulkovaatteisiin, mahdollisesti pipoon ja hanskoihin.  

🌕 Suosittelemme ottamaan mukaan oman makuualusta, tyynyn päänalle, makuupussin tai lämpimän viltin päällesi sekä lämmintä teetä termariin. Kesäkuussa Suomen luonnossa ovat jo hyönteiset heränneet kesäkauteen, joten ota tämä huomioon varusteluissasi.  

🌕 Sointukylpy säävarauksella, mahdollinen peruutusilmoitus sateen vuoksi tehdään tähän facebook tapahtumaan, jolloin maksu palautetaan takaisin.  

🌕 Sointukylpyjen ollessa niin suosittuja, rajaamme tapahtumapaikat 30 osallistujaan.

Hinta 17€. Ilmoittautuminen Sinuksi kautta: https://www.sinuksi.fi/service-page/elokuun-uusikuu-rosavillalla?category=0fc8bc54-eeb7-449a-ad22-b0fa0211f247&referral=service_list_widget

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page