top of page

ma 05. kesäk.

|

Rosavilla

Full Moon — päiväretriitti 5.6.

Sukella aistien ja intuition maailmaan Full Moon - päiväretriitillämme!

Full Moon — päiväretriitti 5.6.
Full Moon — päiväretriitti 5.6.

Paikka & aika

05. kesäk. 2023 klo 10.00 – 21.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Retriitti on syväluotaava matka omaan itseesi. Pääset tutkimaan nykyistä elämäntilannettasi ja asettamaan intentioita tulevaan. Erilaisten workshoppien myötä avarramme omia mielenmaisemia ja täydenkuun teeman mukaisesti päästämme irti asioista, jotka eivät meitä enää palvele. Vastaavasti päivän aikana voit saada vastauksia tai vahvistuksia asioihin, joita kaipaat elämääsi lisää. Iltanuotion äärellä lähetämme nämä itselle tärkeät oivallukset matkaan tulen nielemänä ja tuulen kuljettamana.

Päivän aikataulu:

10.00 Retriitin aloitus ja aamupala

11.00 - 12.30 Modernin feng shuin, tilojen energiabalanssin perusteet

13.00 lounas

14.00 - 15.30 Teeseremonia ja kasvimaailman taikaa

15.30 Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla

16.30 - 18.30 Intuitiivinen maalaaminen ja unelmakartan luominen

18.30 - 19.30 Illallinen

19.30- 21.00 Täyden kuun seremonia iltanuotiolla, kirjoittaminen

(Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin)

Lisätietoa ohjelmasta:

— Modernin feng shuin, tilojen energiabalanssin perusteet

Tuhansia vuosia vanhaa kiinalaista energiaoppia, feng shuita, voidaan hyödyntää myös moderniin elämäntapaamme, vaikuttaen tilojen energiabalanssiin ja ’Chin’, elämänenergian optimaaliseen virtaukseen. Opimme kuinka tuoda elämään lisää rakkautta, onnellisuutta, autenttisuutta ja vaurautta tehden pieniä mutta tehokkaita muutoksia olemassaoleviin tiloihimme.

— Teeseremonia ja kasvimaailman taikaa

Kasveista löytyy apua monenlaisiin vaivoihin ja sairauksiin, kuten kiinalainen lääketiede ja vanha kansa tietää. Olemme kuitenkin modernissa maailmassa vieraantuneet luonnosta ja sen hoitavista ominaisuuksista kehoon, mieleen ja henkeen. Teeseremoniassa juomme teetä hiljaisuuden vallassa. Itse seremonia on eräänlainen taiteenlaji, jossa jokaisella liikkeellä on merkitys. On jo meditatiivista seurata teen kaatamista, itse juomisesta puhumattakaan. Seremonian jälkeen opimme erilaisista uskomuksista ja taioista, joilla voit lisätä elämääsi jotakin tiettyä osa-aluetta. Saat tehdä oman teesekoituksen kotiin vietäväksi.

— Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla

Sointukylpy tiibetiläisillä äänimaljoilla ja johdattaa sinut syvän meditaation ja tietoisuuden maailmaan. Kaikki on ääntä ja värähtelyä, joten rauhoittavien taajuuksien kuuntelu tasapainottaa kehoa ja mieltä ja auttaa löytämään vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Sointukylvyn päätteeksi nostamme oraakkelikortteja ja pääsemme käsittelemään syvempiä tunteitamme.

— Intuitiivinen maalaaminen

Sointukylvyn jälkeen luovuutesi on korkeimmillaan, ja pääset vapauttamaan itsesi rajoituksista ja kontrollista ja maalaamaan lempeällä johdatuksella abstraktin taideteoksen, käyttämällä lempivärejäsi ja vapaata maalaustekniikkaa.

— Unelmakartan luominen

Sointukylvyn ja intuitiivisen maalaamisen jälkeen voit halutessasi luoda lehtileikkeistä unelmakartan lmuistuttamaan sinua asioista jotka saavat sinut innostumaan ja tuntemaan olevasi täysin elossa. Pääset myös rentoutumaan suitsukkeilta tuoksuvan meditaatiohuoneeseen lämpövilttien alle. Parantavia taajuuksia kuunnellessasi voit ihailla uutta taidettasi ja unelmakarttaasi ja visualisoida miltä tuo unelmaelämä tuntuu ja tuntea sen kaiken kehossasi jo nyt.

— Täyden kuun seremonia iltanuotiolla, kirjoittaminen

Rannalla, iltanuotion äärellä, Sariannen käsinpoimimaa kukkaisteetä siemaillen, käymme läpi kyseisen täydenkuun astrologiaa joka horoskooppimerkille ja kirjoitamme ylös asioita joista olemme valmiita pääsemään eroon ja joita haluamme tuoda elämäämme lisää.

Lisätietoa ruoasta:

Ruokamme tekee ja toimittaa catering yhteistyökumppanimme 2mums. Raaka-aineet ovat enemmissä määrin Rosavillasta ja lähitiloilta. Hyödynnämme sesonkien makuja ja vuodenkierron aineksia. Ruuat ovat runsaita ja täyttäviä, ne tarjoillaan kauniisti laitetuissa tiloissamme, joista ei kukkia, kynttilöitä ja tunnelmallista musiikkia puutu! Pääasiassa ruuat pyritään aina tekemään gluteiinittomina, maidottomina ja vegaanisina, jotta mahdollisimman moni saa nauttia samoista mauista. Ilmoitathan kuitenkin jos sinulla on jokin erikoisruokavalio tai ruoka-aine rajoitteita!

Ruokailuja on kolme: aamiainen, lounas ja illallinen. Aterioihin sisältyy kahvit, teet ja jälkiruuat. Illallisella tarjoamme suussasulavaa Rosavillan ruusukakkua.

Lisätietoa paikasta:

Rosavilla sijaitsee Kouvolassa, noin 15 minuuttia Kouvolan asemalta. Järjestämme yhteiskuljetuksen asemalta ja takaisin. Voit myös saapua paikalle omalla autolla. Järjestämme ohjelmaa eri tiloissa, myös ulkona sään niin salliessa.

Pakkaa mukaan:

Retriitillä on tärkeää tuntea olo mukavaksi. Jätä siis tiukat farkut kotiin ja pakkaa mukaan mieluiten villasukat ja collegehousut! Ota mukaan lämmintä, sillä Suomen kesä voi aina yllättää. Halutessasi voit pulahtaa järveen, ota oma pyyhe ja uikkarit tällöin mukaan.

Retriitin pitäjistä:

Emmi Granlund on Hollolasta kotoisin oleva, osittain USA:n Nashvillessa asuva taiteilija, äänihoitaja ja tilojen energiabalanssiin keskittynyt sisustusarkkitehti, joka opiskelee parhaillaan henkiseksi valmentajaksi. ”Tavoitteenani on auttaa sinua löytämään harmoniaa mielen ja tilojen energioihin — tulemaan parhaaksi ja elinvoimaisimmaksi versioksi itsestäsi, hyödyntämällä parantavien taajuuksien voimaa ja vahvistamalla intuitiotasi ja omanarvontuntoasi eri harjoitteiden avulla. Rosavillassa maaginen yhteys luontoon on keskeisessä roolissa matkalla omaan itseesi, ja päivän aikana voit kokea merkittäviä harppauksia henkisellä polullasi ja syvempää onnellisuutta etsiessäsi.”

Sarianne Solio on yksi Rosavillan omistajista ja intohimoinen puutarhuri kolmannessa sukupolvessa. Sarianne on sertifioitu villiyrttiohjaaja ja turvehoitaja. Hän ammentaa inspiraatiota luonnosta ja historiasta. Rosavillan tunnelma kaikkine kierrätys- ja vintage-löytöineen on Sariannen käsialaa.

"Toivon työlläni ja tällä koko paikalla avaavani ihmisten silmiä, mieltä ja ajatusmaailmaa. Rauhaa, luontoa, sielunruokaa - kuuluu Rosavillan tunnuslause. Mitä se sielunruoka jokaiselle onkaan, sen vain itse voi tietää. Uskon tämän paikan taianomaisuuden koskettavan monen sielunsopukoita. Rosavillan porteista sisääntultaessa astuu toiseen maailmaan. Kuin todellisuuden pako. Näin yksi vieraamme tätä tunnetta luonnehti. Toivon sydämestäni sinut tervetulleeksi osaksi tätä upeaa päivää!"

Maksu:

Alennettu early bird hinta (145€) voimassa 13.03.2023 asti. Tämän jälkeen normaali hinta 222€. Maksu tehdään ilmoittautumisen yhteydessä ssl-salatulla korttimaksulla. Kortin tai maksajan tietoja ei tallenneta.

Ilmoittautuminen on sitova. Voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisen määräaikaan (5.5.2023) mennessä sähköpostilla. Palautamme tällöin maksamasi summan, josta perimme ennen palautusta 5€ varausjärjestelmän kuluihin.

Alle 1kk ennen retriitin alkua tulleesta peruutuksesta palautamme 50% retriitin hinnasta. Alle 1vko ennen retriitin alkua tulleesta peruutuksesta perimme 100% retriitin hinnasta ja rahoja ei palauteta. Peruuttamattomista poisjäänneistä pidätämme oikeuden pitää retriitin maksun kokonaisuudessaan.  Voit siirtää osallistumisoikeuden veloituksetta toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä järjestäjälle. Sairaslomatodistuksella käsittelemme peruutukset tapauskohtaisesti.

Liput

 • Osallistumismaksu

  Maksamalla osallistumismaksun varaat paikkasi retriitille.

  Myynti on päättynyt
  • 165,00 €
   Verot: ALV on mukana
  • Epassi / Smartum / Lahjakortti

   0,00 €
   Myynti on päättynyt

  Yhteensä

  0,00 €

  Jaa tämä tapahtuma

  bottom of page