top of page

ke 29. kesäk.

|

Rosavilla

Hiljaisuuden päivä

Tämä ihana hiljaisuuden päivä on sinulle, joka kaipaat rauhaa, palautumista, ajatuksien selvittelyä, omaa aikaa ja rentoutumista. Hiljaisuuden päivänä jätät arkihuolet Rosavillan porttien ulkopuolelle, puhelimen ja älykellon autoosi äänettömälle ja olet läsnä itsellesi.

Hiljaisuuden päivä
Hiljaisuuden päivä

Paikka & aika

29. kesäk. 2022 klo 10.00 – 18.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

klo 10 Päivän aloitus yhdessä tiluksiin tutustuen. 

klo 10.30 Rauhallinen harjoitus joogalavalla sisältäen lyhyen sointukylvyn 

klo 11-15 Omaa aikaa hiljaisuudessa. 

(klo 12-13 Lounas tarjolla saunatuvassa) 

klo 15-16 Yin + hengitys harjoitus ja päivän päätös yhdessä.

Hiljaisuuden aikana sinulla on mahdollisuus nauttia Rosavillan uskomattoman kauniista ja rauhottavista tiluksista, jossa luonto tulee lähelle. Riippumattoja sekä lepopaikkoja on ympäri tiluksia, joihin voit pysähtyä olemaan. Lisäksi tarjolla sauna ja uintimahdollisuus, sointuhuone, jooga- ja meditaatiotila, mandalaväritystä, maalauspiste sekä kirjanurkkaus, jos tunnet tarvetta aktivoida aistejasi.  

Rosavillan portit avautuvat 15 min ennen tapahtuman alkua. Paikanpäältä saat lainaan kaiken tarvittavan harjoituksiin: joogamaton, bolsterin, blokkeja, joogavyön, silmätyynyn sekä vilttejä.  Mikäli haluat hyödyntää lämmitetyn saunan tai uinti mahdollisuuden, ota mukaan itsellesi pyyhe, uima-asu sekä peseytymiseen tarvitsemasi aineet. Saunan yhteydessä on suihkut sekä pukuhuone.  

Hiljaisuuden päivään on hyvä varata mukaan muistivihko ja kynä. Ajatuksia voi haluta kirjoittaa ylös puhumisen sijasta. Lämpimät ja mukavat vaatteet mukaan ja avoin mieli itsetutkiskeluun.  Ilmoitathan mahdollisista ruoka-aine allergioista tai ruokavalioista maksuvaiheen lisätiedot -osioon, niin välitämme ne pitopalveluun. Lounas on tarjolla saunatuvan puolella 12-13.  Rosavillan portit sulkeutuvat 16.30 <3  

Ihanat hiljaisuuden päivät tarjoamme kesän aikan seuraavina päivämäärinä: 29.6, 27.7 ja 21.8.

Varaa paikkasi Sinuksin sivuilta!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page