top of page

la 13. heinäk.

|

Kouvola

Jooga ja taide viikonloppu

UPEA MINÄ- taideretriitti vahvistaa kehoyhteyttämme ja sisäistä voimmaamme joogan ja taiteen avulla. Kuinka upea oletkaan!

Jooga ja taide viikonloppu
Jooga ja taide viikonloppu

Paikka & aika

13. heinäk. 2024 klo 11.00 – 14. heinäk. 2024 klo 15.00

Kouvola, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Herätellään yhdessä energiamme ja vahvistatetaan ydintämme. Kehonavaukset, hengitysharjoitukset, maalaaminen, paljaat varpaat ja kehomaalaukset ohjaamassa meitä sisäisen voimamme äärelle niin, että viikonlopun jälkeen voit olla upeampi sinä. Itsevarmempi ja hehkuva!

- Lauantaina aloitamme puhdistavin ja vahvistavin harjoituksin. Laitamme energiat liikkeelle. Maalaamme käyttäen sisäistä voimaamme ja annamme kankaalle tulla sielumme tanssin. Syömme hyvin. Vahvistamme yhdessä kaikkien energioita tehden kehomaalauksia ja puhdistaudumme saunalla ja ihanalla iltauinnilla.

- Sunnuntaina aloitamme aamun pulahduksella viileässä vedessä ja antaudumme heräämään aamuharjoituksella. Aamupalan jälkeen rakennamme itsellemme amuletin ja sidomme viikonlopun yhdeksi kokonaisuudeksi. Jooga ja taide antaa sinulle kokonaisvaltaisen kokemuksen.

Varaa aikaa itsellesi:

Retriitti alkaa lauantaina klo 11.00 ja päättyy sunnuntaina klo 15.00. Tarkka ohjelma ja lisää informaatiota lähetetään osallistujille sähköpostila lähempänä tapahtumaa.

***

Tervetuloa Pinjan ja Heidin mukaan upeaan Rosavillaan! Retriitillä tarjottava ruoka on tuoretta ja ravitsevaa lähiruokaa 

Majoitus ihastuttavissa kahden hengen huoneissa (kuvia kommenteissa, lisää www.rosavilla.fi).

Kysy erikseen yhden hengen huonetta.

Tutustu Pinjaan paremmin www.yogaandmore.fi ja Heidiin pääset tutustumaan www.heidilaukka.fi. Molemmille voit laittaa viestiä ja kysyä lisää.

Ilmoittautuminen s-postitse, pinja.sakara@gmail.com

Hinta: early bird 350€/toukokuun. Kesäkuusta 390€. Yhdessä tai kahdessa erässä.

Hinta sisältää yhden yön ja kahden päivän retriittiohjelman, majoituksen jaetussa huoneessa sekä täysihoidon kasvisruualla. (sis. lakanat, pyyhe, kasvisruokailut: lounas, illallinen ja aamupala.)

Retriitti toteutuu, kun osallistujia on vähintään 8 henkilöä. Maksimimäärä on 18 henkilöä. Ilmoittautuminen on sitova.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page