top of page

to 22. kesäk.

|

Rosavilla

Juhannusviikon kukkaseppele

Juhannukseen kuuluvat kauniit kukkaseppeleet, mutta myös erilaiset kukkataiat. Laskeudu juhannustunnelmiin kukkasidontakurssillamme ja tee itsellesi seppele, joka säilyy juhannusjuhliin asti!

Juhannusviikon kukkaseppele
Juhannusviikon kukkaseppele

Paikka & aika

22. kesäk. 2023 klo 18.00 – 20.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kurssilla opiskelemme seppeleen tekoa rankatekniikalla.  Annamme tekniikan lisäksi ohjeita kukkien visuaaliseen sijoitteluun ja saat itse määrittää kuinka ison tai siron teet, onko seppele täysympyrä vaiko puolikuu ja tuleeko kukkia tasiasesti vai isompia joukkoja tiettyihin kohtiin. Materiaaleja on runsaasti, joten saat päättää värimaailmasta ja seppeleen tyylistä, esim boho vai perinteinen.

Koska juhannukseen liittyy myös erilaiset taiat ja uskomukset kukista, käymme myös kevyesti läpi näitä ominaisuuksia. Voit valita materiaaleista juuri niitä kukkia, jotka paitsi hivelevät visuaalista näkemystäsi, myös vaikuttavat tuleviin tavoitteisiisi ominaisuuksineen. Ruusuja rakkautta kaipaaville jne...

Kun säilöt seppeleen ohjaajan antamin neuvoin, saat seppeleen kestämään juhannukseen asti. 

Kurssin hinta on 35 €  (sis. alv 24%) ja se kestää kaksi tuntia. Kurssiin sisältyy opetus, materiaalit, tarjoilut, rentoa olemista ja keskustelua / kysymysten läpikäyntiä. 

Pidämme tilaisuuden joko kurssitila Rosassa tai juhlatila Glorianan alakerrassa ryhmäkoon mukaan. Voitte jättää autot päätalon edessä olevalle parkkipaikalle (vasen tie porteista). Tapaamme päätalon edessä.

-

Kurssin peruuntuessa ilmoitamme asiasta jokaiselle henkilökohtaisesti. 

Huomioithan, että kurssipaikan varaaminen vie paikan joltain toiselta ja kursseilamme on maksimi osallistujamäärät. Toivomme, ettei viimehetken peruutuksia tulisi. Peruutuksissa:

1. palautamme kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan

2. voit antaa kurssipaikkasi ystävällesi

3. voit siirtää paikkasi toiselle kurssille mikäli on tilaa (kurssimaksut katsotaan tapauskohtaisesti)

Olethan yhteydessä meihin mahdollisimman ajoissa peruutuksen sattuessa.

-

TERVETULOA KURSSILLE!

Liput

  • Lippu

    35,00 €
    Verot: ALV on mukana
  • Epassi / Smartum / Lahjakortti

    0,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page