top of page

ti 21. kesäk.

|

Rosavilla

Kesäpäivänseisaus Rosavillalla

Tervetuloa nauttimaan ihanasti kesäkuun myöhäisillasta ja maagisesta kesäpäivänseisauksesta kanssamme sointukylvyn merkeissä!

Kesäpäivänseisaus Rosavillalla
Kesäpäivänseisaus Rosavillalla

Paikka & aika

21. kesäk. 2022 klo 22.00 – 23.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kesän huippupiste: kesäpäivänseisaus. Aurinko saavuttaa taivaansa, jolloin päivä on pisimmillään ja aurinko pysyy paikallaan. Muinoin Suomessa kesäpäivänseisaus on tunnettu nimellä Ukon juhla. Silloin juhlistettiin maan ja taivaan välistä tilaa. Ajateltiin, että henget tulevat läsnäolevaksi maan ja taivaan välille, ja kaikenlaiset selittämättömät, oudot ja jopa yliluonnolliset tapahtumat muuttuvat luonnollisiksi. Tämän vuoksi kesäpäivänseisauksen (ja juhannusviikon) öitä on pidetty hyvänä aikana ennustamiselle ja taikojen tekemiselle.  

Me juhlistamme kesäpäivänseisausta Rosavillalla sointukylvyn merkeissä. Perinteisen sointukylvyn lisäksi sointannassa on mukana myös shamaanirumpu, jonka tahtiin alussa liikutamme kehoa ja tuomme virtaavuutta myös mieleemme. 

Sointukylpy toteutetaan Rosavillan suurella puisella joogalavalla mäntymetsän katveessa, Valkealassa osoitteessa Teräväniementie 24. 

 🌕 Ulkona olevaan sointukylpyyn on hyvä pukeutua sään mukaisesti lämpimiin ulkovaatteisiin, mahdollisesti pipoon ja hanskoihin. Kesän hyönteiset on hyvä ottaa huomioon pukeutumisessa, kannattaa suosia pitkähihaisia ja -lahkeisia vaatteita.  

🌕 Suosittelemme ottamaan mukaan oman makuualusta, tyynyn päänalle, makuupussin tai lämpimän viltin päällesi sekä lämmintä teetä termariin. Luonnossa ovat jo hyönteiset läsnä kesäkaudessa, joten ota tämä huomioon varusteluissasi. 

 🌕 Mikäli sadesää saapuu kun sointukylvyn aika on, siirrymme pitämään sointukylvyn navettarakennuksen alakertaan säänsuojaan.  

🌕 Sointukylpyjen ollessa niin suosittuja, rajaamme tapahtumapaikat 30 osallistujaan.

Varaa paikkasi Sinuksi sivuilta!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page