top of page

su 19. syysk.

|

Rosavilla

Kuivakukkakranssi oveen tai seinälle

Tee oma kranssi kuivakukista sisälle seinälle tai ulko-oveen. Hyödynnämme kurssilla erilaisia kuivattuja kukkia sekä heiniä. Lisää loppusilauksena rusetti ja muita koristeita tyylisi mukaan!

Kuivakukkakranssi oveen tai seinälle
Kuivakukkakranssi oveen tai seinälle

Paikka & aika

19. syysk. 2021 klo 14.00 – 16.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kuivakukat kuuluvat syksyn top trendeihin! Kaunis kranssi sopii sisälle tai ulos. Voit tehdä kranssisi valitsemaasi pohjaan, joita meillä on tarjolla puisina ja metallisina versioina. Materiaaleja meillä on laidasta laitaan, joten voit tehdä kranssisi vaaleana, tummana tai värikkäänä.

Kursseilla on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Koska rakastamme kaunista tunnelmaa, on tilat koristeltu kukin ja kynttilöin sekä pehmeä musiikki kuuluu taustalla. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys!

Saavuthan paikalle ajoissa, sillä parkkipaikka sijaitsee pienen matkan päässä kurssitilasta. Jos sinulla on liikkumisrajoituksia, voit myös ajaa kurssipaikan pihalle, mutta ilmoita siitä ajoissa meille. Varaa myös tarpeeksi lämmintä päälle. Ilmoita ajoissa mahdollisista allergioista.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. 

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Kurssipöydät ovat sijoiteltu kauaksi toisistaan, joten voit olla myös ilman maskia. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 50 euroa.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page