top of page

Time is TBD

|

Rosavilla

Kukka-asetelma kirsikkapuistossa

Ikebana on japanilaista kukka-asettelun taidetta. Toteutamme samassa hengessä kukka-asetelmia upeista avomaan leikkokukistamme satumaisen kauneuden ympäröimänä.

Lippuja ei ole myynnissä
Katso muita tapahtumia
Kukka-asetelma kirsikkapuistossa
Kukka-asetelma kirsikkapuistossa

Paikka & aika

Time is TBD

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kukka-asetelmien teko on jo itsessään terapeuttista ja sielua hivelevää tekemistä. Mutta yhdistettynä vielä kirsikkapuistossa tehtäväksi, on kyseessä todellinen elämys! Ikebana on kuuluisaa japanilaista kukkataidetta. Otamme tästä taiteenmuodosta vaikutteita tekemiseen, mutta teemme asetelmista astetta runsaammat. Materiaaleina käytämme kukkaviljelmiemme satoa sekä koristepensaiden oksia. Myös kukkivat kirsikkapuiden oksat tuovat moniulottuneisuutta asetelmaan.

Käymme kurssilla läpi erilaisia asetelmatekniikoita sekä visuaalisen asettelun ohjeistuksia. Kerromme Ikebanan perusperiaatteet sekä perinteisten asetelmatyylien ohjeistusta. Puhumme myös väriopista, kukkien käsittelystä ja muusta asetelmien tekoon vaikuttavista seikoista. 

Kurssilla on tarjolla teetä ja pientä purtavaa. Olethan yhteydessä mikäli sinulla on allergioita tai rajoituksia.

Kurssin ajankohta sijoittuu puiden kukkimiseen aikaan, jonka alkamisesta ei täysin tiedetä (toukokuun loppu - kesäkuun alku). Päivä on torstai ja ajankohta klo 17:30 - 19:00. 

Pukeudu lämpimästi!

Kurssin kesto on 1,5 tuntia. Hinta 40€ (sis. alv 24%).

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page