top of page

to 30. kesäk.

|

Rosavilla

Kukkakurssi kaksi yhden hinnnalla

Kesäkuun lopussa vietetään "International Day of Friendship"-päivää. Järjestämme tämän kunniaksi kurssin, johon voit ottaa kaverin mukaan yhden kurssimaksun hinnalla tekemään molemmille upeat kimput kotiin vietäviksi!

Kukkakurssi kaksi yhden hinnnalla
Kukkakurssi kaksi yhden hinnnalla

Paikka & aika

30. kesäk. 2022 klo 18.00 – 01. heinäk. 2022 klo 19.30

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Mikä olisikaan parempaa, kuin viettää ilta yhdessä ystävän kanssa upeita kimppuja tehden! Järjestämme kaksi yhden hinnalla kurssin, joten riittää kun ostat yhden lipun kurssillemme. Molemmat tekevät oman kimppunsa.

Kurssilla opiskelemme kimpun tekoa spiraalitekniikalla.  Annamme tekniikan lisäksi ohjeita kukkien visuaaliseen sijoitteluun ja saat itse määrittää kimpun kokoluokan ja ilmavuuden. Materiaaleja on runsaasti ja käytämme osittain myös kukkapellon antimia sen hetkisen sadon mukaan. Luonnosta olemme hankkineet erilaisia pohjamateriaaleja, kuten mustikkaa.

Kurssilla juttelemme tekemisen lomassa myös erilaisista merkityksistä, kuten väreistä, kukkien ominaisuuksista ja niiden historiallisista käyttötarkoituksista ruokina ja rohdoksina. Tekeminen on rentoa ja mukavaa, joten sopii hyvin aloittelijoille, mutta jo aiemmin kursseilla käyneet pääsevät aina oppimaan myös uutta.Kimpun valmistuttua jokainen pääsee pakkaamaan sen itse ja oppii näin kukkasidonnan perusteita alusta loppuun.

Kurssin hinta on 35 €  (sis. alv 24%) ja se kestää 1,5 tuntia. Nopeimmat tekijät voivat lähteä kyllä aiemmin. Kurssiin sisältyy opetus, materiaalit, tarjoilut, rentoa olemista ja keskustelua / kysymysten läpikäyntiä. Voit vapaasti kuljeskella alueella kurssin jälkeen ja nauttia Rosavillan puutarhasta, luonnosta ja vanhanajan tunnelmasta.

Pidämme tilaisuuden joko kurssitila Rosassa tai juhlatila Glorianan alakerrassa ryhmäkoon mukaan. Voitte jättää autot päätalon edessä olevalle parkkipaikalle (vasen tie porteista). Tapaamme päätalon edessä.

Laitathan säänmukaisen varustuksen ja varaat tarvittaessa lämmintä päälle, sillä tilat ovat varjossa ja ovet pidämme kursseilla auki.

-

Minimi osallistujamäärä 10 hlö. Kurssin peruuntuessa ilmoitamme asiasta jokaiselle henkilökohtaisesti.

Huomioithan, että kurssipaikan varaaminen vie paikan joltain toiselta ja kursseilamme on maksimi osallistujamäärät. Toivomme, ettei viimehetken peruutuksia tulisi. 

Voit perua paikkasi 3 vrk ennen tapahtuman alkua, jolloin

1. palautamme kurssimaksun

2. voit antaa kurssipaikkasi ystävällesi

3. voit siirtää paikkasi toiselle kurssille mikäli on tilaa (kurssimaksut katsotaan tapauskohtaisesti)

Olethan yhteydessä meihin mahdollisimman ajoissa peruutuksen sattuessa.

-

TERVETULOA KURSSILLE!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page