top of page

su 10. lokak.

|

Rosavilla

Oma kukkakurpitsa

Opi tekemään oma kukkakurpitsa, jonka voi laittaa koristamaan kotia sisälle tai ulos!

Oma kukkakurpitsa
Oma kukkakurpitsa

Paikka & aika

10. lokak. 2021 klo 15.00 – 17.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Syksyn ja lähestyvän Halloweenin kunniaksi järjestämme kukkakurpitsakurssin! Saimme viime syksynä valtavan suosion kukilla täytetyille kurpitsoille, joten nyt haluamme opettaa niiden tekoa teillekin. Kurpitsa soveltuu sisä- sekä ulkokäyttöön. Jokainen saa myös mukaan oman kurpitsan sisällön mukaansa myöhempää käyttöä varten. Etenkin ulkokäytössä kurpitsa kestää useita viikkoja ja vain leikkokukkia tarvitsee vaihtaa välillä.

Kursseilla on tarjolla pientä purtavaa ja juotavaa. Koska rakastamme kaunista tunnelmaa, on tilat koristeltu kukin ja kynttilöin sekä pehmeä musiikki kuuluu taustalla. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys!

Saavuthan paikalle ajoissa, sillä parkkipaikka sijaitsee pienen matkan päässä kurssitilasta. Jos sinulla on liikkumisrajoituksia, voit myös ajaa kurssipaikan pihalle, mutta ilmoita siitä ajoissa meille. Ilmoita myös ajoissa mahdollisista allergioista. Varaa lämmintä päälle.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssipaikan voi perua VIIMEISTÄÄN KAKSI (2) PÄIVÄÄ ENNEN KURSSIN ALKUA. Tällöin maksamme kurssimaksun sinulle takaisin. 

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Kurssipöydät on sijoiteltu kauaksi toisistaan. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 50 euroa.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page