top of page

ma 12. syysk.

|

Rosavilla

Pastakurssi - by Home Chef Mark & Jutta

Opi täydellisen pastan salaisuus Suomen parhaalta kotipizzeriaa pyörittävältä Markilta ja puolisoltaan Jutalta! Ainekset, oikeaoppinen taikina ja tekniikka, koristelu ja tarjoilu, saat kokin parhaat kikat käyttöösi. Nauti illasta itse valmistamasi pastan kera tunnelmallisessa ympäristössä!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Pastakurssi - by Home Chef Mark & Jutta
Pastakurssi - by Home Chef Mark & Jutta

Paikka & aika

12. syysk. 2022 klo 18.00 – 20.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Juuriltaan maltalainen Mark on ammattikokki, jolla on yli 10 vuoden kokemus ruuanlaitosta, erityisesti italialaisesta keittiöstä. Hän pyörittää suosittua napolilaistyylistä kotipizzeriaa Helsingissä yhdessä puolisonsa kouvolalaislähtöisen Jutan kanssa. Lisäksi pari tekee catering-palvelua juhliin ja tapahtumiin.

Tällä kurssilla opit tekemään pastasi alusta alkaen itse italialaiseen tyyliin ja hurmaamaan illallisvieraasi uusilla makunautinnoilla. Jokainen kurssilainen pääsee itse tekemään oman pastataikinansa ammattilaisen ohjauksessa. Tämän jälkeen valmistetaan yhdessä herkullinen pastakastike sesongin tuoreista aineksista. Oma annos valmistetaan kunkin kurssin alussa tekemästä omasta taikinasta. Tuoreet yrtit ja öljyt kruunaavat annoksen. Markilta saat lisäksi parhaat vinkit eri pastalaaduista ja aineksista. 

Saat kurssilta mukaasi laajat reseptit ja ohjeet, joilla onnistut jatkossa myös kotona. 

Illan päätteeksi nautimme itsetehdyistä pastoista ja ihanasta syysillasta Rosavillan rantasaunan tunnelmallisessa miljöössä. Kurssi pidetään sääolojen mukaan joko kesäkeittiöllä tai tuvan puolella. Varaathan joka tapauksessa lämmintä päälle! Tilat on koristeltu kukin ja kynttilöin, ilmassa on aitoa italialaista tunnelmaa!

PS. Kurssin yhteydessä tarjoilemme alkoholittomia virvokkeita, mutta halutessasi voit tuoda mukanasi lempiviiniäsi nautittavaksi pastan yhteydessä.

Voit tutustua Markiin jo etukäteen Instagramissa @homechefmark.

-

Laitathan viestiä etukäteen tai ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla on jotain ruoka-allergioita. Kurssin hinta on 52€ sisältäen alv 24 %. Kurssin peruuntuessa maksu palautetaan kortille, jolta maksu on tehty. Kurssipaikan voi perua viimeistään 3 päivää ennen, tämän jälkeen perimme 50% kurssin hinnasta. Viimeinen ilmottautumispäivä kurssille 10.9. Minimiosallistujamäärä kurssin toteutumiseksi 8 hlö.

Liput

Hinta

Määrä

SUMMA

 • Kurssimaksu

  52,00 €

  ALV on mukana

  52,00 €

  ALV on mukana

  0

  0,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page