top of page

to 18. toukok.

|

Rosavilla

Piha apteekkina - hoida ja ylläpidä terveyttä kasveilla

Suomen luonto on täynnä upeita villiyrttejä, joilla jo vanha kansa hoivasi, paransi, kaunisti ja huolti itseään. Monella kasvilla uskotaan olevan myös mystisiä voimia. Tule oppimaan uutta tietoa pihapiirin tutuista kasveista ja löytämään niiden ominaisuuksia osaksi omaa hyvinvointia!

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Piha apteekkina - hoida ja ylläpidä terveyttä kasveilla
Piha apteekkina - hoida ja ylläpidä terveyttä kasveilla

Paikka & aika

18. toukok. klo 14.00 – 15.30

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kurssilla kierrämme Rosavillan pihapiiriä ja opiskelemme muutamia kasveja (max 10), joilla on erilaisia terveyttä hoitavia ominaisuuksia esimerkiksi nivelrikkoon, flunssaan, suoliston ja vatsan hyvinvointiin sekä hengitysteihin.

Saat oppia siitä, miten tunnistat kasvin, miten sitä voi hyödyntää ruuanlaitossa, kauneudenhoidossa, onko sillä jotain mystisiä voimia vanhan kansan mukaan tai muissa kulttuureissa ja kuinka keräät ja säilöt sitä myös talvella käytettäväksi.

Kurssilla aloitamme laskeutumisen kasvien maailmaan kasvikorteilla ennen kierrosta. Nautimme lopuksi myös villiyrttipohjaisia tarjoiluja.

Kierrämme aluetta kävellen hiekkateitä pitkin, mutta saatamme välillä poiketa hieman polulta. Laita siis esimerkiksi kumisaappaat tai muut hyvät kengät, joiden kastuminen ei haittaa. Varaudu myös lämpimillä vaatteilla, sillä puiden suojassa ilma voi olla vielä viileää. Kävelymatka ei ole pitkä ja alueelta löytyy myös penkkejä, joilla istuen voi kuunnella.

Kurssi kestää 1,5 tuntia, johon sisältyy villiyrttikävely, tarjoilut, rentoa olemista ja keskustelua / kysymysten läpikäyntiä.  Jokainen saa mukaansa vielä tulostetun koosteen läpikäydyistä kasveista.

-

Kurssin vetää sertifioitu hortaohjaaja. Sateisella säällä kurssi siirretään kasveineen sisätilaan.

Huom. mikäli olet raskaana tai sinulla on allergioita, kaikkia kasveja et voi maistella. Varmista jokaisen kohdalla onko se sinulle sopiva.

.

Liput

Hinta

Määrä

SUMMA

 • Lippu

  18,00 €

  ALV on mukana

  18,00 €

  ALV on mukana

  0

  0,00 €

 • Epassi / Smartum / Lahjakortti

  0,00 €

  0,00 €

  0

  0,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page