top of page

Time is TBD

|

Rosavilla

Pyhäinpäivän sointukylpy

Perinteinen kauden viimeinen sointukylpy pidetään pyhäinpäivän iltana. Illassa on aina oma erityinen hartautensa ja käsinkosketeltava tunnelma. Yön pimeys, tuuli puiden latvoissa ja kymmenet kynttilät vievät meidät sointujen mukana syvärentoutuksen tilaan.

Pyhäinpäivän sointukylpy
Pyhäinpäivän sointukylpy

Paikka & aika

Time is TBD

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Pyhäinpäivänä muistelemme edesmenneitä rakkaitamme. Koska äänimaljat vaikuttavat kehon vesiin aivonesteitä myöten, voivat unet olla normaalista poikkeavia sointukylvyn jälkeen. Etenkin pyhäinpäivän aikoihin sanotaan, että unien kautta voi tulla viestejä henkimaailmasta meidän maailmaamme. Uppoudu siis sointujen huomaan ja vastaanota esivanhempiesi sanomia.

Sointukylpy tehdään soittamalla käsintaottuja tiibetiläisiä metallimaljoja sekä kristallimaljoja. Sointukylvyssä voi olla mukana myös muita instrumenttejä, kuten kongia, tuulikelloja tai shamaanirumpua. Sointukylvyssä maataan paikoillaan ja annetaan kehon rentoutua unen ja valveen väliseen syvärentoutustilaan. Maljojen väreet liikkuvat lavalla puita pitkin koko kehoon, mikä tekee tilasta entistä erityisemmän. Sointukylvyssä kehon stressitaso laskee. Kokemus voi olla hyvinkin yksilöllinen ja usein eri kerratkin ovat toisistaan poikkeavia. 

Sointukylpy tehdään sään salliessa joogalavalla mäntymetsän keskellä. Pukeudu niin lämpimästi kun vaan voit mukaan lukien pipo ja hanskat.  Ota myös mukaasi alusta, makuupussi tai lämmin viltti. Mutta ei huolta jos näitä ei kotoa löydy, myös meiltä saa lainaan paksuja vilttejä. Nappaa myös mukaan termarillinen kuumaa teetä, jota on ihana nauttia sointukylvyn jälkeen. Kylvyn jälkeen olisi hyvä nauttia runsaasti nesteitä, sillä äänimaljat ovat laittaneet kehon nesteet liikkeelle. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page