top of page

la 22. heinäk.

|

Rosavilla

Rauhaa, luontoa, sielunruokaa — päiväretriitti 22.7

Pysähdy päivän ajaksi ja keskity vain sinuun itseesi. Retriitillä keskitymme elämyksellisiin ja rentouttaviin aistikokemuksiin upean luonnon ympäröimänä.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
Rauhaa, luontoa, sielunruokaa — päiväretriitti 22.7
Rauhaa, luontoa, sielunruokaa — päiväretriitti 22.7

Paikka & aika

22. heinäk. 2023 klo 10.00 – 20.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Vieraita

Tietoa tapahtumasta

Rauhaa, luontoa, sielunruokaa. Rosavillan porteista astut pakoon todellisuutta. Hidas elämä on sinua vastassa. Ota itsellesi aikaa yhden päivän ajan ja ilmoittaudu mukaan tähän aistikokemuksia hivelevään päiväretriittiin. 

Retriitti keskittyy kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja sisäisen rauhan etsimiseen tai ylläpitoon. Olemme ihmisinä hyvin erilaisia ja erilaiset rentoutumistekniikat palvelevat meitä jokaista aivan omalla tavallaan. Ehkä et ole aiemmin kiinnittänyt huomiota tai löytänyt mikä tekniikka sinulla toimisi parhaiten. Ehkä ajan myötä olet ihmisenä muuttunut ja nyt rentoutumiseesi vaikuttaa aivan uudet tavat. Ehkä sinulla on jokin vaihe elämässä, jonka ylipääsemiseen tarvitset apua. 

Retriitti keskittyy palautumiseen ja rentoutumiseen, niin henkisesti kuin fyysisesti. Päivän aikana on yksi kevyt joogaharjoite, joka soveltuu kaiken tasoisille, myös aloittelijoille. Kehoa liikuttamalla saamme aikaan hyvää oloa, mutta monesti myös joitakin tunnelukkoja tai patoutumia avautuu, etenkin kun yhdistää ne päivän muihin harjoitteisiin. Joogatunti on aina mahdollista jättää välistä ja ottaa siihen omaa aikaa tilalle. 

Tavoitteena päivän jälkeen on kevyempi olo ja mieli. Saunan lämpö, turvejalkakylvyt ja hoitavat kasvisekoitukset teen muodossa tuudittavat sinua päivän mittaan. Meditatiiviset harjoitteet life coach valmennuksen näkökulmasta ja kehon vesiin vaikuttava sointukylpy voivat tuoda päivän aikana sinulle uusia oivalluksia elämästäsi.

Päiväretriitin aistikokemuksia:

Näkö

Rosavilla on täynnä upeita visuaalisia aistielämyksiä. Huomaat pieniä tarkkaan sijoitettuja yksityiskohtia siellä täällä. Porteissa sinua toivottaa neljän sisaren symbolina neljä ranskanliljaa. Kukka symbolisoi mm pohjoista, vapaata luontoa, naista ja Madonnaa. Alueeseen on sijoitettu paljon erilaista symboliikkaa, jota ei heti huomaa. Avaa siis katseesi ja kiinnitä huomiota yksityiskohtiin. Myös upea luontomme on vertaansa vailla. Puustomme on satoja vuosia vanhaa ja entisajan puutarhurit ovat muokanneet alueesta kauniin kokonaisuuden. Astu kukkaviljelmien keskelle ja ihaile avautuvaa näköalaa!

Kuulo

Tulen rätinä, sateen ropina ja aaltojen kohina. Tuulen humina puissa ja lintujen laulu. Olemme luonnon ja eläimien ympäröimänä. Entä miltä kuulostaa hiljaisuus? Myös siinä piilee voimaa. Retriitin ohjelmaan kuuluu hoitavat sointukylvyt.

Maku

Retriitillä nautimme huippukokin valmistavaa ruokaa. Raaka-aineet eivät voisivat tulla lähempää, sillä osa aineksista on Rosavillan kasvimaalta, hedelmä- ja marjatarhoista, villiyrteistä tai kylän kalastajalta. Retriitillä juomme reilusti teetä, joka on joko huippulaatuista teelehteä tai villiyrteistämme uutettua. Kylmänä juomana meitä hellivät erilaiset makuvedet ja ruusunterälehtimehu.

Haju

Haistele ilmaa, mitä aistit? Luonnon kiertokulun voi usein haistaa ilmasta. Tiedäthän tuoksun kevätsateen jälkeen tai syksyn makean tuoksun, kun ylikypsät hedelmät putoilevat maahan. Kasvit erittävät ilmaan esimerkiksi eteerisiä öljyjä. Niiden hoitavien ominaisuuksien takia mm joogalavamme on sijoitettu mäntymetsään. Saatat haistaa myös käyttämiemme tuotteiden tuoksua. Valitsemme tuotteet aina tilanteen ja tunnelmaan mukaan. Milloin rauhoittavaa laventelia ja milloin taas piristävää sitrusta.

Tunto

Tunne puu allasi joogalavalla, nurmikko varpaissasi, saunan lämpö ihollasi, viltin syleily viileässä tilassa. Keskity myös sisäisiin tuntoihisi. Saako jokin sinut ärsyyntymään, tunteelliseksi tai iloiseksi? Miksi näin on? Onko tunne tervetullut?

Ohjelma

10:00 - 11:00 Saapuminen ja tervetuliaisseremonia aamiaisen kera

11:00 - 11:30 Oma aika, tutustumista Rosavillaan

11:30 - 13:00 Joogaharjoite, flow

13:00 - 14:00 Lounas

14:00 - 15:00 Sointukylpy

15:00 - 15:30 Oma aika, tutustumista Rosavillaan

15:30 - 16:00 Yhteinen hetki hoitavien turvejalkakylpyjen, teen ja meditatiivisen harjoituksen parissa

16:00 - 17:00 Sielunruokaa: Yin-joogaa & harjoite oman intohimon / hyvän olon parissa tekemisestä tai sen löytämisestä

17:00 - 18:00 Päivällinen

18:00 - 20:00 Sauna, saunahoitoja ja nuotio 

20.00 retriitin päätös ja kotimatkalle

(pidätämme oikeuden aikataulu muutoksiin)

Varustus

Pakkaa mukaasi säänmukaiset vaatteet. Ota mieluummin reilusti lämmintä (villasukat, college-vaatteet yms). Varaa vaihtokengät tai kumisaappaat mukaan, maa voi olla kostea vaikka ei olisi satanut. Saat meiltä lainaan joogatarvikkeet: matto, bolsteri, blokki, silmätyyny, vyö. 

- juomapullo

- uimapuku ja pyyhe

- hygieniatarvikkeet

- säänmukainen vaatetus

- vaihtokengät tarvittaessa

- muistiinpanovälineet

Retriitin pitäjistä

Riina Sommarberg on ratkaisukeskeinen valmentaja ja auttaa sinua tulemaan kokonaan Sinuksi! Riina on tunnettu lempeästä ja rauhallisesta ohjaustyylistään. Riinan suositut sointukylvyt ovat kokemisen arvoisia, moni on saanut niistä apua useaan vaivaan tai vain rauhattomaan mieleen. Riina on myös sertifioitu life coach valmentaja, jolla on työkaluja vaikeidenkin asioiden työstämiseen.

"Uskon, että olemme jokainen mielen, kehon ja hengityksen kokonaisuus, jota ohjaa ajatukset, tunteet sekä toiminta. Kun hyväksymme sen, että olemme kokonaisuuksia, emmekä tavoittele täydellisyyttä, voimme tulla sinuksi itsemme kanssa."

Sosionomi 2023, LCF Life Coach®, Yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, liikkeenjohdon restonomi sekä taloushallinnon merkonomi. Äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja (Tiibetiläiset äänimaljat sekä kristallimaljat). AuthenticFlow joogaopettaja (Embodied°Katonah). Yoga Alliance® RYT 200.

Sarianne Solio on yksi Rosavillan omistajista ja puutarhuri kolmannessa sukupolvessa. Sarianne on sertifioitu villiyrttiohjaaja ja turvehoitaja. Sariannella on YAMK-tutkinto uudistavasta johtamisesta. 

"Ihmisten historiassa kulttuurista riippumatta on tiedetty kasvien hoitavista ja lääkitsevistä ominaisuuksista. Olemme modernissa maailmassa erkaantuneet vain liiaksi luonnosta ja sen hoitavista ominaisuuksista. Niinkin yksinkertaisesti, kuin teellä, tinktuuroilla ja hauteilla, saadaan helposti lisättyä hoitavia kasveja osaksi omaa elämää. Odotan innolla, että pääsen kertomaan mitkä kasvit juuri sinulle sopisivat ja ylläpitäisivät terveyttäsi".

Ruuasta

Aloitamme retriitin herkullisen aamupalan ääreltä. Lounaalla nautimme sesongin parhaita raaka-aineita erilaisissa muodoissa. Päivällinen jatkuu samalla teemalla runsaalla tarjonnallaan ja aterian kruunaa Rosavillan nimikko ruusukakku. Ruokailu on Rosavillassa aina oma elämyksensä. Tilat on koristeltu kauniisti, olemme panostaneet pienempiinkin yksityiskohtiin. Taustalla kuuluu pehmeä musiikki ja pöytiä koristavat kukkaviljelmiemme leikkokukat. Ruoka tehdään mahdollisimman gluteiinittomana, maidottomana ja vegaanisena, jotta mahdollisimman moni pääsee nauttimaan samoista aterioista. Ilmoita kuitenkin mahdolliset ruoka-allergiat ja erikoisruokavaliot ilmoittautumisen yhteydessä. 

Kahvia ja teetä tarjoillaan koko päivän ajan.

Hinta

Hinta sisältää retriitin ohjelman sisältöineen ja ruokineen. Voit varata omalle ajalle jonkin Rosavillan hoidoista, joka ei sisälly retriitin hintaan. Alennettu early bird hinta (105€) voimassa 13.03.2023 asti. Tämän jälkeen normaali hinta 145€. 

Maksu

Maksu tehdään ilmoittautumisen yhteydessä ssl-salatulla korttimaksulla. Kortin tai maksajan tietoja ei tallenneta.

Ilmoittautuminen on sitova. Voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisen määräaikaan (22.6.2023) mennessä sähköpostilla. Palautamme tällöin maksamasi summan, josta perimme ennen palautusta 5€ varausjärjestelmän kuluihin.

Alle 1kk ennen retriitin alkua tulleesta peruutuksesta palautamme 50% retriitin hinnasta. Alle 1vko ennen retriitin alkua tulleesta peruutuksesta perimme 100% retriitin hinnasta ja rahoja ei palauteta. Peruuttamattomista poisjäänneistä pidätämme oikeuden pitää retriitin maksun kokonaisuudessaan.  Voit siirtää osallistumisoikeuden veloituksetta toiselle henkilölle ilmoittamalla siitä järjestäjälle. Sairaslomatodistuksella käsittelemme peruutukset tapauskohtaisesti.

Liput

  • Retriittipaikkamaksu

    145,00 €
  • Epassi / Smartum / Lahjakortti

    0,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page