top of page

Time is TBD

|

Rosavilla

Risottokurssi - by Home Chef Mark & Jutta

Opi täydellisen risoton salaisuus Suomen parhaalta kotipizzeriaa pyörittävältä Markilta ja puolisoltaan Jutalta! Ainekset, oikeaoppinen taikina ja tekniikka, koristelu ja tarjoilu, saat kokin parhaat kikat käyttöösi. Nauti illasta itse valmistamasi risoton kera tunnelmallisessa ympäristössä!

Risottokurssi - by Home Chef Mark & Jutta
Risottokurssi - by Home Chef Mark & Jutta

Paikka & aika

Time is TBD

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Juuriltaan maltalainen Mark on ammattikokki, jolla on yli 10 vuoden kokemus ruuanlaitosta, erityisesti italialaisesta keittiöstä. Hän pyörittää suosittua napolilaistyylistä kotipizzeriaa Helsingissä yhdessä puolisonsa kouvolalaislähtöisen Jutan kanssa. Lisäksi pari tekee catering-palvelua juhliin ja tapahtumiin.

Kurssilla käymme läpi täydellisen risoton salaisuudet. Miten välttää sudenkuopat, mitä välineitä Mark suosii ja suosittelee? Mark näyttää risoton teon alusta loppuun näytöstyylisesti. Tämän jälkeen jokainen kurssilainen pääsee itse tekemään omaa annostaan. Mark puhuu erilaisista yhteensopivista makuyhdistelmistä sesonkien mukaan. Herkulliset risotot kruunaa Markin itsetehdyt öljyt.

Saat mukaasi laajat reseptit ja ohjeet, joilla onnistut jatkossa myös kotona. 

Nautimme itsetehdyistä risotoista Rosavillan rantasaunan tunnelmallisessa miljöössä. Kurssi pidetään sääolojen mukaan joko kesäkeittiöllä tai tuvan puolella. Varaathan joka tapauksessa lämmintä päälle! Tilat on koristeltu kukin ja kynttilöin, ilmassa on aitoa italialaista tunnelmaa!

PS. Kurssin yhteydessä tarjoilemme alkoholittomia virvokkeita, mutta halutessasi voit tuoda mukanasi lempiviiniäsi nautittavaksi pastan yhteydessä.

Voit tutustua Markiin jo etukäteen Instagramissa @homechefmark.

-

Laitathan viestiä etukäteen tai ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli sinulla on jotain ruoka-allergioita. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page