top of page

la 02. lokak.

|

Rosavilla

Syksyinen hyggekimppu

Rakenna boheemi ja rönsyilevä kukkakimppu sesongin kauneimmista kukista! Höysteenä hyödynnämme luonnon upeaa väriskaalaa, joka tuo syksyisen tunnelman tähän näyttävään kimppuun.

Syksyinen hyggekimppu
Syksyinen hyggekimppu

Paikka & aika

02. lokak. 2021 klo 14.00 – 16.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Syksyllä kimpuissa saa olla kokoa, väriä ja runsautta! Hyggekurssimme ovat olleet aina suosituimpien joukossa, eikä ihme - nämä kimput ovat paitsi näyttäviä, myös helpoimmasta päästä sitoa. Syksyiseen hyggeilyyn kuuluu myös lämmintä purtavaa ja juotavaa ulkotulen äärellä. 

Koska rakastamme kaunista tunnelmaa, on tilat koristeltu kukin ja kynttilöin sekä pehmeä musiikki kuuluu taustalla. Kurssi on oppien lisäksi todellinen elämys!

Saavuthan paikalle ajoissa, sillä parkkipaikka sijaitsee pienen matkan päässä kurssitilasta. Jos sinulla on liikkumisrajoituksia, voit myös ajaa kurssipaikan pihalle, mutta ilmoita siitä ajoissa meille. Varaa lämmintä päälle. Ilmoita myös ajoissa mahdollisista allergioista.

Kurssi maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja ilmoittautuminen on sitova. Voimme hyvittää maksun vain lääkärintodistusta vastaan. Perumme kurssin vain jos ilma on todella huono ja tällöin hyvitämme koko summan takaisin. Pieni tihkusade ei kuitenkaan vaikuta kurssin pitämiseen.

Kurssimme järjestetään turvavälit huomioiden ja kouluttajalla on maski. Kurssipöydät ovat sijoiteltu kauaksi toisistaan. Välineet ovat jokaisella omat ja tarjolla on myös käsidesiä sekä hyvä käsienpesumahdollisuus vessan yhteydessä.

Kurssi kestää noin kaksi tuntia ja hinta on 40 euroa.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page