top of page

ti 10. syysk.

|

Rosavilla

Tiistai-iltojen jooga, sauna & iltapala / pelkkä jooga

Tule kokemaan kesäisten tiistai-iltojen rentouttava elämys joogan, saunan ja iltapalan yhdistelmänä. Hyvää oloa ja palautumista keholle ja mielelle! Voit varata myös pelkän joogan!

Tiistai-iltojen jooga, sauna & iltapala / pelkkä jooga
Tiistai-iltojen jooga, sauna & iltapala / pelkkä jooga

Paikka & aika

10 päivämäärää lisää

10. syysk. 2024 klo 18.00 – 20.30

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tiistain suosittu jooga, sauna & iltapa on taas täällä ❤️ Uutuutena tälle vuodelle on pelkät joogapaikat Rosavillan kauniissa miljöössä. Varaa paikkasi pian, sillä illat ovat täyttyneet aina nopeasti!

Illan aikataulu:

klo 18-19 Lempeä joogaa (sopii kaikentasoisille liikkujille ja ensikertalaisille) Rosavillan joogalavalla tai sateen sattuessa sisäjoogatilassa. (Rosavillan portit avautuvat 15 min ennen joogatunnin alkua. )

klo 19-20 Rosavillan rantasauna lämmitettynä ja uinti mahdollisuus Karhulanjärvessä sekä iltapala tarjolla saunatuvassa tai kesäkeittiössä.

klo 20.30 Rosavillan portit sulkeutuvat  

--

Joogan vetää Riina Sommarberg, authentic flow & yin joogaopettaja (Yoga Alliance® RYT 200). Rosavillan henkilökunta on sinua muuten vastassa saunalla.

Paikanpäältä saat lainaan kaiken tarvittavan joogaan: joogamaton, bolsterin, blokkeja, joogavyön, silmätyynyn sekä vilttejä.  

Mitä tarvitset mukaan:

Oma juomapullo, hyttyskarkoite (myös yhteiskäytössä olevia löytyy paikan päältä), pyyhe, uima-asu sekä peseytymiseen tarvitsemasi aineet, jos haluat hyödyntää lämmitetyn saunan tai vain pulahtaa uimaan.

Saunan yhteydessä on suihkut sekä pukuhuone, wc on suihkutilassa ja toinen saunarakennuksen takana. Navetan vesivessat myös käytössä. 

Jos haluat hyödyntää iltapalan, ilmoitathan mahdollisista ruoka-aine allergioista tai ruokavalioista maksuvaiheen lisätiedot -osioon. 

Ihanat tiistai-illat tarjoamme kesän aikan seuraavina päivämäärinä: 2.7, 16.7, 23.7, 30.7, 13.8, 20.8, 27.8, 3.9, 10.9, 17.9, 24.9. 

Maksusta:

Meillä voit maksaa myös Smartumilla tai Epassilla, varaa tällöin sen kohdan mukainen paikka ja maksun suoritat appista vasta paikan päällä. Jos haluat käyttää lahjakortin maksuvälineenä, ole ensin yhteydessä meihin: info@rosavilla.fi. 

Peruutusehdot:

Paikan varaus on sitova ja teethän sen harkiten. Jos estyt pääsemästä paikalle, voit antaa lippusi ja paikkasi ystävällesi. Vain lääkärintodistusta vastaan maksu palautetaan tai paikka voidaan siirtää toiseen kertaan. Jos varaat maksuttoman paikan Epassille, Smartumille tai lahjakortille, mutta et pääse paikalle, laskutamme käyttämättömästä paikkavarauksesta lipun hinnan mukaisesti.

Liput

 • Lippu

  Koko setti

  35,00 €
  Verot: ALV on mukana
 • Epassi / Smartum / Lahjakortti

  Paikkavaraus - maksa vasta paikanpäällä (huomioi kuitenkin peruutusehdot)

  0,00 €
 • Pelkkä jooga

  Sisältää joogatunnin

  16,00 €
  Verot: ALV on mukana

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page