top of page

to 08. kesäk.

|

Rosavilla

Torstain turvesaunotukset naisille

Turvehoitojen paras vaikutus saadaan sarjahoidolla (1krt /vko). Osallistu torstaisin iltasaunaan ja saat hoitoturpeen vaikutuksista enemmän irti saunan lämmössä.

Torstain turvesaunotukset naisille
Torstain turvesaunotukset naisille

Paikka & aika

08. kesäk. 2023 klo 18.00 – 20.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Puulämmitteisessä hirsisaunassamme on hämyinen tunnelma kynttilöineen. Rentouttavat ja sopivan kosteat löylyt ovat juuri sopivat turvesaunotukseen, jossa turve ei saa kuivua iholle liikaa. Turvesaunassa lämpötila on alkuun matalampi ja turpeen pesun jälkeen saunan lämpötila nostetaan ja saunominen jatkuu ns normaalina saunana. Vieressä oleva järvi mahdollistaa turpeen pesun virkistävässä luonnonvedessä. Viluisille on toki lämpimät suihkut saunan yhteydessä. Turvesaunotuksen aikana saunassa on tarjolla runsaasti yrttivettä huolehtimassa nestetasapainosta. 

Turvesaunassa turve levitetään koko keholle kasvoja myöten. Kokemus on hyvin maadoittava ja paras tapa tehdä se on olla alasti. Tämän vuoksi vuorot on varattu kokonaan naisille. Voit toki pukeutua uima-asuun, mutta turve voi liata kangasta pysyvästi. 

Tuhansia vuosia vanha suomalainen luonnonturve nostetaan syvältä suon syvyyksistä. Turpeella on monenlaisia hoitavia vaikutuksia ja kykyä sitoa lämpöä. Turve hoitaa ihoa kauttaaltaan ja siitä on apua esimerkiksi kutinaan, ihottumiin, psoriasikseen, akneen ja haavaumiin. Turve aktivoi aineenvaihduntaa ja lisää kehon imunestekiertoa. Nesteet lähtevät kehossa kiertämään ja turpeesta on apua esimerkiksi selluliittiin. Turve on myös luonnollinen kivunlievittäjä ja siitä on apua lihassärkyyn, nivelrikkoon, reumaattisiin kipuihin, turvotukseen ja verenkiertohäiriöihin. Lisäksi turve auttaa stressiin ja unettomuuteen.

Liput

  • Lippu

    19,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page