top of page

su 15. lokak.

|

Rosavilla

Uudenkuun sointukylpy

Uusikuu on kehon ja mielen puhdistautumisen aikaa. Uudenkuun aikana olo voi olla hiljainen ja sisäänpäin kääntynyt. Aika on hyvä itsetutkiskeluun.

Uudenkuun sointukylpy
Uudenkuun sointukylpy

Paikka & aika

15. lokak. 2023 klo 18.00 – 19.00

Rosavilla, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kuuta pidetään tunteiden, mielialojen ja muistojen ”planeettana”. Jo tuhansien vuosien ajan kuun vaiheiden on uskottu vaikuttavan ihmisen käytökseen. Uudenkuun aikana olo voi olla matalaenerginen täydenkuun energiapiikkeihin verrattuna. Aika on hyvä puhdistumiselle - niin mielen kuin kehonkin. Tutkiskele mielesi sopukoita ja kehosi olotilaa. Olisiko matalan energian ajalle tervetullutta pieni pysähtyminen sointukylvyn muodossa?

-

Sointukylpy tehdään soittamalla käsintaottuja tiibetiläisiä metallimaljoja sekä kristallimaljoja. Sointukylvyssä voi olla mukana myös muita instrumenttejä, kuten kongia, tuulikelloja tai shamaanirumpua. Sointukylvyssä maataan paikoillaan ja annetaan kehon rentoutua unen ja valveen väliseen syvärentoutustilaan. Maljojen väreet liikkuvat lavalla puita pitkin koko kehoon, mikä tekee tilasta entistä erityisemmän. Sointukylvyssä kehon stressitaso laskee. Kokemus voi olla hyvinkin yksilöllinen ja usein eri kerratkin ovat toisistaan poikkeavia. 

Sointukylpy tehdään sään salliessa joogalavalla mäntymetsän keskellä. Yleinen ohjeistus on, että pukeudu niin lämpimästi kun vaan voit. Paikallaan maatessa voi tulla yllättävänkin viileä vaikka päivä olisi muuten ollut lämmin. Ota myös mukaasi alusta, makuupussi tai lämmin viltti. Mutta ei huolta jos näitä ei kotoa löydy, myös meiltä saa lainaan paksuja vilttejä. Nappaa myös mukaan termarillinen kuumaa teetä, jota on ihana nauttia sointukylvyn jälkeen. Kylvyn jälkeen olisi hyvä nauttia runsaasti nesteitä, sillä äänimaljat ovat laittaneet kehon nesteet liikkeelle. 

Sateisella säällä sointukylpy pidetään sisätiloissamme, pukeudu silti lämpimästi!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page