top of page

su 03. heinäk.

|

Kouvola

Villiyrttejä elämään - opi peruspilarit!

Suomen luonto on täynnä upeita villiyrttejä, joilla jo vanha kansa hoivasi, paransi, kaunisti ja huolti itseään. Monella kasvilla uskotaan olevan myös mystisiä voimia. Tule oppimaan uutta tietoa pihapiirin tutuista kasveista ja muuttamaan ajatuksesi rikkaruohoista RIKKAUSruohoihin!

Villiyrttejä elämään - opi peruspilarit!
Villiyrttejä elämään - opi peruspilarit!

Paikka & aika

03. heinäk. 2022 klo 13.00 – 15.00

Kouvola, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kurssilla kierrämme Rosavillan alueen ja opiskelemme muutamia kasveja (max 10), joilla on erilaisia ominaisuuksia. Saat oppia siitä, miten tunnistat kasvin, miten sitä voi hyödyntää ruuanlaitossa, kauneudenhoidossa, onko sillä jotain mystisiä voimia vanhan kansan mukaan tai muissa kulttuureissa ja kuinka keräät ja säilöt sitä myös talvella käytettäväksi.

Kurssilla aloitamme laskeutumisen kasvien maailmaan kasvikorteilla ennen kierrosta. Nautimme lopuksi myös villiyrttipohjaisia tarjoiluja kurssitilan tunnelmallisessa miljöössä tai lämpimän kelin sattuessa puutarhan puolella.

Kierrämme alueen kävellen hiekkateitä pitkin, mutta saatamme välillä poiketa hieman polulta. Laita siis esimerkiksi kumisaappaat tai muut hyvät kengät, joiden kastuminen ei haittaa. Varaudu myös lämpimillä vaatteilla, sillä puiden suojassa ilma voi olla vielä viileää. 

Kurssi kestää kaksi tuntia, johon sisältyy villiyrttikävely, tarjoilut, rentoa olemista ja keskustelua / kysymysten läpikäyntiä. 

-

Kurssin vetää sertifioitu hortaohjaaja. Kurssimaksu sisältää alv 24%, kurssin hinta on 35€, kesto 2h. Sateisella säällä kurssi perutaan ja rahat palautetaan. Minimi osallistujamäärä 10 hlö.

Huom. mikäli olet raskaana tai sinulla on allergioita, kaikkia kasveja et voi maistella. Varmista jokaisen kohdalla onko se sinulle sopiva.

.

Liput

  • Kurssimaksu

    35,00 €
    Verot: ALV on mukana+0,88 € palvelumaksua
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page