top of page

ti 31. lokak.

|

Rosavilla

Vuodenpyörän sointukylpy: KEKRI

Päivän sointukylvyn teemana toimii Kekri: elämän ja kuoleman juhlapäivä. Kekriin liittyvät myös enteet, ennustaminen ja tulevaisuus. Sointukylvyssä on sytytettynä myös kekritulet. Meditatiivinen mielikuvamatka saattaa sinut kekrin lumoihin tänä lokakuisena iltana.

Vuodenpyörän sointukylpy: KEKRI
Vuodenpyörän sointukylpy: KEKRI

Paikka & aika

31. lokak. 2023 klo 19.00 – 20.00

Rosavilla, Teräväniementie 30, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Luonnonuskonnoissa vietetään uuden kauden alkaessa juhlaa, eli sapattia. Lokakuun viimeisenä päivänä vietetään suomalaisissa muinaisuskonnoissa kekriä, joka oli maan, pellonviljelyksen, karjanhoidon ja hedelmällisyyden jumala. Entisaikaan vuosi loppui ja alkoi kekrinä. Siksi tähän juhlaan liittyy vahvasti ennusmerkit ja tulevan vuoden onnen ennustaminen. Kekrinä sytytettiin kekritulet, jotka houkuttelevat hyviä henkiä ja karkottavat pahoja henkiä.

Tule taianomaiseen kekrin sointukylpyyn kekritulien loisteeseen. Sointukylpy vaikuttaa erityisesti kehomme vesiin ja esimerkiksi aivoista suurinosa on vettä. Syvärentoutuksen tilassa voit saada kekrin teeman mukaisesti viestejä alitajunnastasi. Ehkä nämä ennusmerkit auttavat tulevan vuoden päätöksissäsi. Tarkkaile myös luontoa ympärilläsi.

Jokaisella eläimellä, linnulla ja kasvilla on omat symboliikkansa. Mitkä niistä paljastuvat sinulle juuri tänä erityisenä päivänä? Meditatiivinen mielikuvamatka kekrin teemalla johdattaa sinut syvärentoutuksen tilaan ennen sointujen alkua.

-

Täydenkuun ja uudenkuun sointukylvyt toteutaan alkurentoutuksella, jonka jälkeen siirrytään kuuntelemaan syvärentoutuneessa tilassa erilaisia sointuja ja ääniä. Tämä sopii etenkin sinulle, joka haluat nauttia erityisesti perinteisestä sointukylvvystä. Vuodenpyörän sointukylvyissä puolestaan sukellamme syvemmälle luontoon jokaisen päivän teeman mukaisesti ja sointukylvyssä toteutetaan meditatiivista mielikuvamatkaa. Tämä sopii etenkin sinulle, joka haluat saada syvemmän yhteyden luontoon ja sen kiertoon.

-

Sointukylpy tehdään soittamalla käsintaottuja tiibetiläisiä metallimaljoja sekä kristallimaljoja. Sointukylvyssä voi olla mukana myös muita instrumenttejä, kuten kongia, tuulikelloja tai shamaanirumpua. Sointukylvyssä maataan paikoillaan ja annetaan kehon rentoutua unen ja valveen väliseen syvärentoutustilaan. Maljojen väreet liikkuvat lavalla puita pitkin koko kehoon, mikä tekee tilasta entistä erityisemmän. Sointukylvyssä kehon stressitaso laskee. Kokemus voi olla hyvinkin yksilöllinen ja usein eri kerratkin ovat toisistaan poikkeavia.

Sointukylpy tehdään sään salliessa joogalavalla mäntymetsän keskellä. Yleinen ohjeistus on, että pukeudu niin lämpimästi kun vaan voit. Paikallaan maatessa voi tulla yllättävänkin viileä vaikka päivä olisi muuten ollut lämmin. Ota myös mukaasi alusta, makuupussi tai lämmin viltti. Mutta ei huolta jos näitä ei kotoa löydy, myös meiltä saa lainaan paksuja vilttejä. Kylvyn jälkeen olisi illan aikana ja seuraavana päivänä hyvä nauttia runsaasti vettä, sillä äänimaljat ovat laittaneet kehon nesteet liikkeelle.

Sointukylvyn jälkeen tarjoamme ruusuista Rosavillan kofeiinitonta teetä lämmikkeeksi.

Jos haluat käyttää lahjakortin maksuvälineenä, ole ensin yhteydessä meihin!

Tietoa saapumisesta:

Porteista saapuessa valitse keskimmäinen tie, opasteet auttavat myös perille. Autot parkkeerataan navetan edustalle. Olethan ajoissa paikalla, mieluiten jo 15 minuuttia ennen alkua. Lisävilttejä löydät navetan sisältä. Olemme sään salliessa ulkona, seuraa opasteita joogalavalle päin. Sateisella säällä puolestaan navetan sisällä keskikerroksessa tai vintillä ryhmän koon mukaan. 

Huomaathan, että kyseessä on maatila ja meillä ei ole katuvaloja (joka onkin osa paikan taikaa!). Meillä on teiden valaisuissa käytössä lyhtyjä ja soihtuja sekä aurinkokennovalaisia. Jos olet epävarma liikkuja, kirjoita tämä ilmoittautumisen yhteyteen ja autamme sinut perille asti poluilla. Voit myös varata omaa taskulamppua mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa ja nauttimaan illasta!

Liput

 • Lippu

  22,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt
 • Epassi / Smartum / Lahjakortti

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page