top of page

ti 01. elok.

|

Rosavilla

Vuodenpyörän sointukylpy: TÄYDENKUUN ELOJUHLA

Tämän täydenkuun sointukylvyn teemana toimii ensimmäisen sadonkorjuun aika, suomalaisten vanhojen uskomusten elojuhla. Tällöin kokoonnutaan yhteen, nautitaan luonnon yltäkyltäisyydestä ja kunnioitetaan valoa. Tule mukaan elojuhlan mielikuvamatkalle elokuisessa illassa!

Vuodenpyörän sointukylpy: TÄYDENKUUN ELOJUHLA
Vuodenpyörän sointukylpy: TÄYDENKUUN ELOJUHLA

Paikka & aika

01. elok. 2023 klo 19.00 – 20.00

Rosavilla, Teräväniementie 30, 45100 Kouvola, Finland

Tietoa tapahtumasta

Luonnonuskonnoissa vietetään uuden kauden alkaessa juhlaa, eli sapattia. 1.8 vietetään vanhaa suomalaista juhlaa nimeltään elojuhla. Ensimmäinen sato on kerätty ja syksy on vielä tuloillaan. Luonto on yltäkylläinen ja täynnä väriä. Juhlan kunniaiksi on sytytetty kokkoja ja tulia symbolisoimaan valoa. Myös meidän sointukylvyssä sään salliessa sytytämme tulipadan.

Tämän sointukylvyn teemana toimii elojuhlan sanoma: ollaan kiitollisia siitä mitä meillä on, mitä luonto on meille antanut, ruuasta jota maamme on meille tuottanut ja terveydestä, johon puhtaalla suomalaisella ilmalla ja luonnolla on iso osuutensa. Riina johdattelee sinut alussa rentouttavalle mielikuvamatkalle läpi viljavien peltojen ja yltäkylläisten puutarhojen. Jokaisessa vuodenpyörän sointukylvyssä on oma matkansa. 

Tälle päivälle osuu myös täysikuu. Täysikuu liikuttaa planeettamme vesiä, joten yhdistettynä sointukylpyyn, yhdistelmä on hyvin voimakas. Täysikuu on historiallisesti saanut ihmisiä kokoontumaan yhteen. Monesti tällöin ihminen voi kokea energiapiikkejä ja jopa kaaosmaista oloa. Uni voi olla katkonaista tai nukahtaminen vaikeaa. Kuuta pidetään tunteiden, mielialojen ja muistojen ”planeettana”. Kun kuu on täysi, se voi tuoda kaikki tunteemme pinnalle ja vahvistaa niitä. Täydenkuun aikana asiat viedään loppuun tai vapautetaan. Projektit voivat olla tällöin huippupisteissään.

-

Sointukylpy tehdään soittamalla käsintaottuja tiibetiläisiä metallimaljoja sekä kristallimaljoja. Sointukylvyssä voi olla mukana myös muita instrumenttejä, kuten kongia, tuulikelloja tai shamaanirumpua. Sointukylvyssä maataan paikoillaan ja annetaan kehon rentoutua unen ja valveen väliseen syvärentoutustilaan. Maljojen väreet liikkuvat lavalla puita pitkin koko kehoon, mikä tekee tilasta entistä erityisemmän. Sointukylvyssä kehon stressitaso laskee. Kokemus voi olla hyvinkin yksilöllinen ja usein eri kerratkin ovat toisistaan poikkeavia.

Sointukylpy tehdään sään salliessa joogalavalla mäntymetsän keskellä. Yleinen ohjeistus on, että pukeudu niin lämpimästi kun vaan voit. Paikallaan maatessa voi tulla yllättävänkin viileä vaikka päivä olisi muuten ollut lämmin. Ota myös mukaasi alusta, makuupussi tai lämmin viltti. Mutta ei huolta jos näitä ei kotoa löydy, myös meiltä saa lainaan paksuja vilttejä. Kylvyn jälkeen olisi illan aikana ja seuraavana päivänä hyvä nauttia runsaasti vettä, sillä äänimaljat ovat laittaneet kehon nesteet liikkeelle.

Sointukylvyn jälkeen tarjoamme ruusuista Rosavillan kofeiinitonta teetä lämmikkeeksi.

Jos haluat käyttää lahjakortin maksuvälineenä, ole ensin yhteydessä meihin!

Tietoa saapumisesta:

Porteista saapuessa valitse keskimmäinen tie, opasteet auttavat myös perille. Autot parkkeerataan navetan edustalle. Olethan ajoissa paikalla, mieluiten jo 15 minuuttia ennen alkua. Lisävilttejä löydät navetan sisältä. Olemme sään salliessa ulkona, seuraa opasteita joogalavalle päin. Sateisella säällä puolestaan navetan sisällä keskikerroksessa tai vintillä ryhmän koon mukaan. 

Huomaathan, että kyseessä on maatila ja meillä ei ole katuvaloja (joka onkin osa paikan taikaa!). Meillä on teiden valaisuissa käytössä lyhtyjä ja soihtuja sekä aurinkokennovalaisia. Jos olet epävarma liikkuja, kirjoita tämä ilmoittautumisen yhteyteen ja autamme sinut perille asti poluilla. Voit myös varata omaa taskulamppua mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa ja nauttimaan illasta!

Liput

 • Lippu

  22,00 €
  Verot: ALV on mukana
  Myynti on päättynyt
 • Epassi / Smartum / Lahjakortti

  0,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page