top of page

Kierrätystä, kierrätystä, kierrätystä...

Kun aloimme suunnittelemaan toimintaamme ja tarvittavia remontteja, yksi pääpointtimme oli ekologisuus. Samaan aikaan emme halunneet tinkiä visuaalisuudesta tai kauneudesta.Olemme tähän mennessä kunnostaneet kurssitilat, vessan, aitat ja aloittaneet saunarakennuksen uudistamista. Lisäksi tarvitsimme lisää astioita ja muita juhliin tarvittavia esineitä ja välineitä.


Nyt kesän lopussa voimme ylpeänä todeta, että noin 95% uudistuksista saatiin tehtyä kierrätysmateriaaleista, eikä visuaalisuudesta tingitty. Kierrätysmateriaaleihin lukeutui paitsi esineitä, astioita, myös rakennusmateriaaleja. Vessan ovi, tasot, lavuaari ja lattia ovat esimerkiksi kaikki kierrätettyjä.Kierrätysmateriaalien ja -tavaroiden suosimisessa on samaan aikaan todella mielenkiintoinen puoli. Jos luitte aiempia postauksia, tiedätte, että fanitamme Pikku Naisia. Historiallisuus ja tarinallisuus ovat asioita, joissa on tunnetta mukana. Esineet on omistanut joku muu ennen meitä, ne ovat voineet matkata maailman toiselta puolelta. Joku on valmistanut ne kymmeniä, ellei jopa satoja vuosia sitten. Aidot materiaalit, kuten puu, lasi, metalli sekä keramiikka ovat aina listamme kärjessä. Vältämme muovia viimeiseen asti.


Tulet huomaamaan, että olemme ripotelleet kauniita yksityiskohtia sinne tänne. Tavoitteenamme on saada ihmiset haltioitumaan, ihastumaan jopa ällistymään. Haluamme inspiroida ja antaa ajatuksia kotiinvietäviksi.
Kun seuraavan kerran saavut Rosavillaan, avaa kaikki aistisi. Katso, kuuntele, haista ja maista. Yksityiskohtia on kaikkialla. Kysy tavaroista, esineistä ja elementeistä, kerromme niiden tarinan mielellämme.Näet lisää kuvia, videoita ja yksityiskohtia somekanavissamme @rosavilla.fi

Comments


bottom of page