top of page

to 29. elok.

|

Kouvola

Autenttinen Nainen-retriitti

Haluatko vahvistaa kehoyhteyttäsi ja tutustua nautintoosi? Kaipaatko tulla kannatelluksi sisarellisessa yhteisössä? Oletko valmis sukeltamaan todellisen viisautesi äärelle, tulla kuulluksi ja nähdyksi autenttisena itsenäsi?

Autenttinen Nainen-retriitti
Autenttinen Nainen-retriitti

Paikka & aika

29. elok. 2024 klo 19.00 – 01. syysk. 2024 klo 23.00

Kouvola, Teräväniementie 24, 45100 Kouvola, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua 3 päiväiselle Autenttinen Nainen-retriitille kanssasisarien kanssa! Kyseessä on ainutlaatuinen kokemus, jossa pääset tutustumaan itseesi syvemmällä tasolla. Opit astumaan varmemmin omaan voimaasi, potentiaalisi sekä rakentamaan nautinnollisempaa ja terveempää suhdetta itseesi.

Autenttisuus on uskollisuutta aidolle itselle ja persoonallisuudelle, sisimmässä olevalle totuudelle. Autenttinen nainen tunnistaa voimansa, potentiaalinsa ja toteuttaa omannäköistä elämää ulkoisista odotuksista huolimatta. Hän sallii itselleen nautinnon ja ilmaisee itseään haluamallaan tavalla. Hän tunnistaa ja osaa tarvittaessa asettaa myös rajoja. Autenttinen nainen on yhteydessä omaan kehoonsa, sillä kehollisen viisautensa ja intuitionsa avulla hän suunnistaa elämässään varmemmin kohti sisäsyntyisiä tavoitteitaan.

Naiseus on valtavan monimuotoista. Meissä on PALJON henkistä ja kehollista voimaa sekä viisautta. Jopa niin paljon, että se voi pelottaa meitä. Millainen on sinun naiseutesi? Mitä jos ystävystyisit oman luontosi ja kehosi kanssa?

Retriitin sisältö:
 • Tantrinen kehotyöskentely, kehoyhteyden vahvistaminen, omaan ‘mysteerikouluun’ tutustuminen
 • Hengitysharjoitukset
 • Kundalini Bodywork - energiatyöskentely; antautuminen pyhälle energialle, kundalini- elämänvoimalle
 • Jakamispiirejä
 • Kosketus-, ja läheisyysharjoituksia
 • Tabujen rikkominen ja varjotyöskentely
 • Oman äänen vahvistaminen; autenttinen itseilmaisu, itsemyötätunto
 • Kannateltavana ja tuettuna oleminen
 • Rituaaleja
 • Rinnat & yoni-hieronta (yoni=naisen genitaalialue)
 • Suostumuksellisuus; omien rajojemme tunnistaminen ja niiden asettaminen

Koko retriitin kantava voima on myötätuntoisen, rakkaudellisen ja sisarellisen yhteyden luominen itseemme ja muihin. Turvallinen ja luottamuksellinen tila mahdollistaa astumisen omaan voimaamme, nautintoomme, pyhyyden ja jumalallisuuden tunnistamisen itsessämme sekä ympärillämme. Kaikki harjoitukset ovat vapaaehtoisia.

HINNOITTELU

Retriitin hinta on 710 €/hlö. Varmistat paikkasi maksamalla 200 € varauksen teon yhteydessä. Tämä vähennetään retriitin loppusummasta. Maksut palautetaan ainoastaan silloin, jos järjestäjä peruu retriitin tai sairaustodistusta vastaan.

Retriitin loppusummasta lähetetään myöhemmin lasku, jonka eräpäivä on kaksi viikkoa ennen retriittiä. Hinnat sisältää arvonlisäveron (majoitus 10 %, ateriat 14 %, ohjelma 24 %).

Hintaan sisältyy:
 • Retriittiohjelma
 • Majoitus
 • Rantasaunan käyttö
 • Illallinen tulopäivänä to
 • Aamiainen, lounas ja illallinen pe ja la
 • Aamiainen ja lounas lähtöpäivänä su
Aitat

Aitoissa on yhden hengen huoneita sekä kahdelle hengelle soveltuvia huoneita (parisängyllä tai kahdella erillisellä sängyllä). Aitat jakavat joko ladon sisä-wc:t (noin 100m etäisyys) tai siistin ja hajuttoman ulko-wc:n lähempänä.

Ladon huoneet

Isossa remontoidussa ladossa eli navettarakennuksessa on yhden ja kahden hengen huoneita (parisänky tai kaksi erillistä sänkyä). Ne jakavat sisä-wc:n joka on samassa rakennuksessa.

Huoneita on rajattu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä aloittaen yhden hengen huoneista. Eli jos toiveenasi on saada oma huone, tässä on toinen hyvä syy tehdä varaus mahdollisimman pian. Jos olet osallistumassa kaverisi kanssa ja haluat majoittua hänen kanssaan samassa huoneessa, mainitsethan tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

Huoneissa ei ole sähköjä ja lämmitystä, siksi majoittautuminen on mahdollista vain kesäaikaan. Huoneiden valoina toimii ladattavat lamput. Majoitukseen sisältyy lakanat, pyyhkeet ja kylpytakit.

RUOKAILU

Ruokailu on vegaaninen. Mahdolliset ruoka-aineallergiat / erityisruokavaliot pyritään ottamaan huomioon, muistathan mainita niistä ilmoittautumisen yhteydessä.

LISÄTIETOA

Retriittipaikkana toimii kukka- ja kurssitila Rosavilla osoitteessa Teräväniementie 24, 45100 Kouvola (Valkeala). Kimppakyytejä voi kysellä lähempänä retriitin ajankohtaa.

Retriitin ajankohta on to 29.8 - su 1.9.2024. Rosavillaan voi saapua torstaina aikaisintaan klo. 16.00, illallinen tarjoillaan n. klo. 17.00 ja retriittiohjelman aloitus n. klo. 18.00. Su 1.9 lopetus n. klo. 16.00. Aikataulumuutokset on mahdollisia.

Retriitti toteutetaan, jos 3.7.2024 mennessä ilmoittautuneita on vähintään 6 henkilöä. Paikkoja on rajoitetusti! Retriitillä tulee olemaan lisäkseni 1-2 assistenttia, riippuen lopullisesta osallistujamäärästä.

Retriitti ei sovellu raskaana oleville tai jos sinulla on jokin vakava mielenterveydellinen sairaus.

Jos tulee jotain kysyttävää, olethan yhteydessä: marjo@vedana.fi.

Järjestäjä:

Marjo Karjalainen / Vedana Olen 36-vuotias nainen ja olen toteuttanut itseäni päätoimisesti Vedana-yritykseni kautta vuodesta 2021 lähtien. Vahva kutsumukseni on auttaa ja tukea ihmisiä heidän kehollisella ja henkisellä polullaan. Työni perustana ovat rakkaus, autenttisuus, nautinto, vapaus, elämänenergia ja tietoinen seksuaalisuus.

Taustaltani olen tantrisen elämäntaidon valmentaja. Olen lisäkouluttautunut eri kehoterapeuttisiin sekä energiatyöskentelyn menetelmiin Suomessa ja maailmalla. Näiden lisäksi olen osallistunut lukuisiin eri tapahtumiin ja työpajoihin, joista olen ammentanut lisäoppia ja ymmärrystä työhöni ja myös itseeni liittyen.

 • Wild Heart Transformation (Wild Heart Academy, 6/20)
 • Tantric Life Coach I (Wild Heart Academy, 6/21)
 • BodyMind Energy Balancing Method- energiahoitaja (Suomen Energiahoitajat, 6/21)
 • Tantrahierontakurssi (1/22)
 • Tantra Massage Therapist & Tantra Therapist™ (The Art of Love, 2/23)
 • Myofascial Energetic Release (MER), From Trauma to Trust traumainformatiivinen lisäkoulutus (Integral Body Institute 2/23)
 • Kundalini Bodywork practitioner (Kundalini Bodywork by Elliot Saxby, 1/24)
 • Trauma&Hermosto, online-koulutus (Susanna Tanni, 1/24)

Vedanan verkkosivut IG: @vedana

Kukka- ja kurssitila Rosavilla:

Rosavilla on hyvinvoinninkeskus, retriittikeskus, kukkatila, juhla- ja häätila, rauhan tyyssija, kätketty helmi ja mitä vain tarpeisiisi tarvitset!

Kaikki alueella tiivistyy luontoon. Syvä luontosuhde on toimintamme ydin. Villiyrtit, vanha puusto, vesielementit, kukkaniitty, linnut, eläimet ja hyönteiset. Näet nämä kaikki astuessasi porteista sisään.

Sammuta puhelin, hengitä syvään ja nauti sielunruuasta. Arvosta ympäristöä, muita ihmisiä ja ennen kaikkea itseäsi.

Visionamme on saavuttaa täydellinen kiertokulku, jossa aiheuttamamme päästöt sitoutetaan takaisin luontoon. Arboretumiin istutetaan kasveja ja puita, jotka rikastuttavat alueen monimuotoisuutta. Ihmisten lisäksi paikka on monien lintu-, eläin- ja hyönteislajien koti.

Rosavillan verkkosivut IG: @rosavilla.fi

HUOM! Voit selata kuvia Rosavillan ympäristöstä ja huoneista klikkaamalla tuotekuvan oikealla puolella näkyvää nuolta.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page